Ötvös Tibor

Monstrum: egy újabb túlélőhorror

Az idei év fordulópontot jelenthet a túlélőhorrorok rajongóinak, hiszen egyre-másra jelentik be a stílus különböző képviselőit.

Manapság a legtöbb horror egy elhagyatott intézményben (többnyire elmegyógyintézetben) játszódik és őszintén megmondva ez már kezd kicsit unalmas lenni. Éppen ezért örül az ember, ha valami mással rukkolnak elő a fejlesztők. A Team Junkfish pár órája jelentette be legújabb alkotását, mely a Monstrum nevet kapta és a Steam Greenlighton már lehet rá szavazni.

A PC-exkluzív játékban egy elhagyottnak tűnő hajón térünk magunkhoz és az Amnesia valamint az Outlast játékmenethez hasonlóan nem lesz fegyverünk, csupán menekülni tudunk illetve az ajtók eltorlaszolásával biztosíthatjuk a túlélésünket. Ráadásul minden egyes betöltéskor megváltozik a hajó kiosztása, máshol lesznek a termek és a tárgyak, így sosem lesz kétszer ugyanaz az élmény. Összesen háromféle ellenfél lohol majd utánunk, akikről azonban még semmit nem tudunk. A Monstrum elméletileg az ősszel jön és támogatja majd az Oculus Riftet is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • paby88 #2
    Hűha az elhagyatott épület helyett most elhagyatott hajó micsoda fordulat :O
  • Brati #1
    Asszem, ezt majd PewDiePie csatornáján fogom megnézni.