Ötvös Tibor

Nyugatibb lesz a Pro Evolution Soccer 2015

A Konami úgy döntött, hogy ezentúl az Egyesült Királyságban található új csapatunk folytatja a Pro Evolution Soccer sorozat fejlesztését.

Bár a PES és a Fifa között folyamatosan hatalmas csatározások zajlanak az tény, hogy a legtöbbször az EA sorozata nyerte meg az adott évet. Ez idén is így volt és éppen ezért a Konami úgy döntött, hogy ideje változtatni és valami újjal megpróbálkozni. Így ma a Konami European vezetője, Shinji Hirano bejelentette, hogy egy új angol cég veszi át a Pro Evolution Soccer franchise-t.

"Pontosan tudjuk, hogy mi ment félre a PES sorozatban és már dolgozunk ennek a javításán. A következő változat teljesen megváltozik. A 2014-es év komoly tradícióval bír a franchise életében, szóval nagy dolgokra készüljenek a rajongók. A munkálatokat egy új európai csapat vette át, melyről nem beszélhetek túl sokat, de az biztos, hogy szükséges az európai látásmód behozatala a szériába."

A Pro Evolution Soccer 2015 az idén jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #1
    Eddig is nyugati próbált lenni, oéldául rendes Japán fejlesztő nem pakolja azokat a nyugati zenéket a játék menüje alá.

    Ha nyugati játékot kérnek Japán fejlesztőtől (vagy fordítva pl just dance japan) a "két szék közül a pad alá" tipikus esete főleg manapság.