Ötvös Tibor

Eltűntek a Marvel játékok

A 2014-es esztendő már rögtön az első napján igen érdekes dolgokat hozott.

A Marvel és az Activision közös munkáinak köszönhetően számos olyan alkotást kaptunk, melyek viszonylag szórakoztatók voltak. A lista elég pazar: Deadpool, Spider-Man: Friend or Foe, Spider-Man: Web of Shadows, Spider-Man: Shattered Dimensions, Spider-Man: Edge of Time, X-Men: The Official Game, X-Men Destiny és X-Men Origins: Wolverine. Ma azonban már ezen címek egyikét sem tudjuk beszerezni egyetlen online terjesztőnél sem, így hiába keressük a Steamen, a PlayStation Networkön és az Xbox Live-on is.

Az Activision hivatalos indoklása semmitmondó, igazából csak azt ismerik el, hogy valóban nem érhetők el a programok. A legvalószínűbb, hogy lejárt a szuperhősök licensze és a Marvel nem hosszabbította meg azt. Talán elégedetlenek voltak az adaptációkkal vagy másképp képzelik el a folytatást, ezt nem tudni.

Az mindenesetre érdekes, hogy a Deadpool tavaly júniusban jelent meg, így még viszonylag frissnek számít és ez elég rövid karriert jelent. Szóval aki szeretné a fenti címek bármelyikét beszerezni, az a dobozos változatoknál próbálkozzon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    bárcsak a marvel-filmek is eltűnnének...
  • endrev #1
    Marvel-játékok kötőjellel! Grrrrrrrrr...

    Mr. Háklis a la Minőségi Újságírásra és a Társadalmi Felelősségre.