SG.hu

Ingyenes Wi-Fi Gödöllő főterén

Az internet-hozzáférésnek köszönhetően pezsgőbb közösségi térré alakulhat a közelmúltban felújított főtér.

A gödöllői Belvárosi Napok rendezvénysorozat keretében, 2013. szeptember 7-én, adták át a városnak az Invitel ingyenes, vezeték nélküli internet-hozzáférését. A kiadott sajtóközlemény szerint az Invitel_Szabadon névre hallgató, a város főterén elérhető hálózatra jelszó nélkül bárki rákapcsolódhat notebookjával vagy okostelefonjával. "Gödöllő és az Invitel kapcsolata hosszú évekre nyúlik vissza. Nagyon örülünk, hogy igazi partnerként tekinthetünk az Invitelre és segítségükkel létrejöhetett ez a fejlesztés, amit elsősorban a helyi közösség fog használni - mondta el Dr. Gémesi György, Gödöllő város polgármestere. - Reméljük, hogy a gödöllőiek hamar megkedvelik és használatba veszik az ingyenes internet-szolgáltatást, és így még több élettel telik meg a megújult főtér."

"Fontosnak tartjuk, hogy megháláljuk ügyfeleink bizalmát és minél többet vissza is adjunk mindebből, azaz a lehető legjobb minőségben szolgáljuk ki az itt élő, hozzánk forduló ügyfeleinket - fogalmazott Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója. - Ennek a törekvésnek újabb mérföldköve, hogy az Invitel is szerepet vállalt abban a fejlesztésben, melynek során a város főtere még inkább igazi közösségi térré válhat. Büszkék vagyunk rá, hogy a gödöllői lakosok mostantól nem csak otthon, vagy a munkában tudják használni az Invitel szolgáltatásait, hanem itt, Gödöllő főterén is bárki hozzáférhet a világhálóhoz, kinyithatja a digitális galaxis kapuját a város és az Invitel közös, ingyenes vezeték nélküli internet-szolgáltatásával."

A város számos önkormányzati intézményét a Királyi Kastélyt, a Művészetek Házát vagy a Városi Múzeumot is az Invitel látja internettel, telefonnal és számos informatikai szolgáltatással. Az Invitel munkáltatóként is jelentős szerepet tölt be a város életében. Gödöllőn összesen 200 főállású munkatársat és napi rendszerességgel 60-80 diákot foglalkoztatnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!