MTI

Náci emailek Zugló polgármesterének nevében

Büntetőfeljelentést tesz Papcsák Ferenc (Fidesz-KDNP), Zugló polgármestere, mert a nevével visszaélve több zuglói közoktatási intézmény hamis, a nácizmust dicsőítő e-mailt kapott.

A XIV. kerületi önkormányzat közlése szerint a levelekben Adolf Hitlert és a nácizmust dicsőítik, valamint a zsidó és a cigány gyerekek listázására és elkülönítésére szólítanak fel. Mint írták, Papcsák Ferenc sajnálattal veszi tudomásul, hogy "máris beindult a Ron Werber-i gyűlöletkampány és egyesek nem riadnak vissza a náci gyűlöletbeszédtől sem". A jelek szerint a 2002-eshez hasonló, aljas kampány máris kezdetét vette a baloldal részéről - tették hozzá.

A közlemény szerint Papcsák Ferenc a leghatározottabban elhatárolódik a levél tartalmától és felháborítónak tartja azt, ezért még kedden büntetőfeljelentést tesz a nevével való visszaélés és a rasszista náci tartalom miatt. Az előzetes szakértői vélemény szerint a hamis levelek külföldi szerverről érkeztek. A közleményben hangsúlyozták, Zugló polgármestere ahogy eddig, úgy ezután is minden alkalommal ki fog állni a magyarországi kisebbségek védelmében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • uniu77 #3
    kipróbáltam, ez a cikk jön be.
  • bvalek #2
    A Sajátvéleményem nevü felhasználó náci szimpatizáns! Van is rá bizonyíték, keressetek csak rá a Gugliban a "Sajátvéleményem" és "náci" szavakra, és rögtön fel is jön egy ismert magyar informatikai-ismeretterjesztö portálban egy fórumbejegyzés róla! Tudjátok gyerekek, nem zörög a haraszt... egy seggel két lovat... de ész az nincs...
  • Sajátvéleményem #1
    Ahogy a jó magyar közmondás tartja:-nem zörög a haraszt...
    Egy seggel két lovat...