Gyurkity Péter

Óriás Xperia, újabb Galaxy S 4 variáns

A források szerint mind a Sony, mind pedig a Samsung egy újabb változaton dolgozik, ám míg előbbi egy phablet készüléket dobna piacra, addig utóbbi a meglévőn gyorsítana.

Egy tajvani portálon bukkant fel a hír, miszerint készül a Sony phablet megoldása, amely ennek megfelelően igencsak méretes kijelzővel és egyéb kellemes hardveres jellemzőkkel jelenne meg. A debütálás még a hónap vége előtt esedékes.

Az Xperia ZU (Ultra) IPS-kijelzője 6,44 hüvelykes, a támogatott felbontás 1080p, a pixelsűrűség pedig 342 ppi lenne. Ehhez egy 2,2 GHz-es ikermagos Snapdragon 800 chip társulna, 2 GB RAM, 16 GB-os belső tároló, akár 64 GB-os microSD, valamint egy nem cserélhető, 3000 mAh-s akkumulátor kíséretében. A hátoldalon egy 8 megapixeles, Exmor RS szenzorral ellátott kamera, az előlapon pedig ennek 1,3 megapixeles, Exmor R-változatú társa kapott helyet. Saját stylus ezúttal nem szerepel a listán, ám számos, külső partnertől származó változat közül választhatunk majd, amennyiben a phablet június 25-én valóban befut.

A Samsung még mindig nem elégedett a Galaxy S 4 variánsok jelenlegi kínálatával, jóllehet immár csaknem féltucat különböző példányból választhatunk. JK Shin vezérigazgató elmondása szerint hamarosan egy további okostelefon fut majd be, amely elsőként támogatná az LTE-Advanced technológiát, ezzel elméletileg akár az LTE-hez képest kétszer gyorsabb elérést vehetnénk igénybe - természetesen csak abban az esetben, ha az ehhez szükséges hálózat is rendelkezésre áll majd.

A cég szerint az új szabvány megfelelő kifutást ígér az elkövetkező évekre, ahogy lassan de biztosan átveszi majd a stafétabotot a valójában a harmadik és negyedik generáció között helyet foglaló LTE-től.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MsUser #2
    Jó lesz az!
    Utazóknak, külföldön dolgozóknak!
    Használható multimédia, GPS célokra a telefon!
  • DrFantastikus #1
    Tepsikkel fogunk telefonalni ! !