SG.hu

55 millió állami forintból készült a gyógyvízes weblap

Egy új portál többnyelvű, interaktív, dinamikus funkcióival részletesen ismerteti a gyógyvizekkel kapcsolatos fontos tudnivalókat és a kapcsolódó egészségügyi szolgáltatásokat.

A hazai balneoterápiás gyógykezelések, a termálvizek és gyógyfürdők köré épített szolgáltatások kihasználtsága számos erőfeszítés ellenére alacsony. Ismertségük hazánkban is változó, de az európai lakosság számára szinte teljesen ismeretlen. A most elkészült balneológiai portál a www.balneoportal.hu a hazai és a külföldi gyógyulni vágyó embereknek nyújt számos hasznos információt és tanácsot. Keresőrendszerével megismerhetők a vizek gyógyító hatásai, a balneoterápiás gyógykezelések fajtái, a kezelések javallatai és ellenjavallatai, a gyógyvizek fizikokémiai jellegzetességei.

Megtudhatók továbbá milyen vizsgálatok javasoltak az egyes gyógyvizes kezelések megkezdése előtt, és milyen egészségbiztosítói finanszírozás lehetőségek állnak rendelkezésre. A Gyógyfürdők menüpont alatt számos fürdő- és gyógyszálló leírásai, jellemzői és szolgáltatásai ismerhetők meg. A Kezelések-re kattintva áttekinthetők a gyógyító eljárások és folyamatok. Az Orvos válaszol rovatban szakorvosok válaszolnak a feltett kérdésekre. A portál kalkulátorai segítenek a kórképek súlyosságának és rizikóinak felmérésében. A Hírek-ben és a Tudnivalók-ban pedig további naprakész, érdekes információk olvashatók a balneoterápiáról.

A weboldalt az Instantweb Kft. az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott 54 968 522 Ft támogatással valósította meg az Új Széchenyi Terv keretében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • chuky123 #7
    55 millió hát szép. És még lassú is. Bár abban az országban ahol egy zebra 11 millió Ft ott ne lepődjünk meg a "nyugati színvonalhoz"
  • kozoltan82 #6
    azért lehetett volna még optimalizálni bőven :-D
  • veresdaniel #5
    ha van ilyen meló szóljatok, fél áron megcsinálom.. :)
  • YMan #4
    http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.balneoportal.hu%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

    Szar munka, nem W3C valid
  • gombabácsi #3
    elképesztő...
  • Petko #2
    Ez is a szokásos közbeszerzés esete. Olyan mintha az állam venne egy zsemlét egy közértben és az 8312Ft-ba kerülne.
  • Griphons #1
    Az oldal egész jól néz ki, letisztult, látványos.
    Kicsit lassan tölt be, de ezt betudhatjuk a szerver terheltségének.
    Aztán megnéztem IE8 alatt. Azért 55millió forintnál elvárná az ember, hogy ie7 alatt se essen szét, ez meg ie8 alatt is úgy néz ki mint egy összehányt vacak, amit egy egyetemről szabadult webtáker egy szabad hétvégéjén összegányolt.
    Gratulálok az Instantweb kft-nek, jól felvették a nagy lét a parasztvakításért.