Gyurkity Péter

Június közepén futhat be a Galaxy S 4 mini

A Samsung soron következő Galaxy okostelefonja várhatóan június közepén, Londonban mutatkozik majd be a nagyközönség előtt, ám néhány fontosabb részletet már most megismerhetünk.

A jól értesültek tudni vélik, hogy a dél-koreai gyártó egyszerre több változaton is dolgozik, ezek között kapott helyet a Nexus-élménnyel felvértezett S 4, illetve az eredeti telefon kisebb változata, amely természetesen a mini néven futna be.

Hivatalos információ ugyan még nem áll rendelkezésünkre, ám azt már tudjuk, hogy a Samsung június 20-án kerítene sort saját bemutatójára Londonban, itt pedig több fejlesztést is közelebbről szemügyre vehetünk majd. A cég internetes oldalán érdekes módon a Galaxy S 4 mini is felbukkant egy rövid időre, mégpedig a GT-9195 típusjelzés alatt, bár ezt a lapot gyorsan el is távolították - nem elég gyorsan azonban ahhoz, hogy szemfüles netezők rögtön megörökítsék a listát.


Ezzel csaknem egy időben egy benchmark program képei is felbukkantak a világhálón, ebben pedig több fontos részletet is megismerhetünk az új okostelefonnal kapcsolatban. Eszerint a mini a Qualcomm ikermagos Snapdragon 400 processzorára támaszkodik majd (csakúgy, mint a HTC First), kijelzője pedig egy 4,3 hüvelykes példány lenne, amely qHD (960 x 540 pixel) felbontást támogat. A teljes listán emellett 1,5 GB RAM, egy 8 és egy 2,1 megapixeles kamera, 1080p felbontású videórögzítés, valamint Android 4.2.2 Jelly Bean található, microSD kíséretében.


A június 20-i londoni rendezvényen várhatóan ezt a telefont, valamint a tervezett ATIV-készülékeket is megismerhetjük majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!