SG.hu

Az LG két új Google TV-t mutat be a 2013-as CES-en

Az LG a 2013-as Nemzetközi Szórakoztató-elektronikai Kiállításon (CES) mutatja be kibővített Google TV termékcsaládját.

Az LG Google TV célja a felhasználói élmény újraértelmezése. Az egyszerűen kezelhető platform a régi tévékészülékek áttekinthetőségére emlékeztet. Az új Smart Home kezdőlap különböző típusú „kártyákat” tartalmaz, amelyek mappaként szolgálnak az alkalmazások és egyéb tartalmak számára. Az új My Interest Card (Saját érdeklődés kártya) segítségével hasznos információk is megjeleníthetők, például az aktuális időjárás, vagy a személyre szabható hírek.

A felhasználói felület a teljes billentyűzettel ellátott, keresési szavak begépelésére alkalmas Magic Remote Qwerty mozgásérzékelős távirányító „rámutatás” funkciójával vezérelhető. A továbbfejlesztett hangfelismeréssel felvértezett távirányító tökéletesen illeszkedik a Google keresési képességéhez. A hangfelismerésnek köszönhetően a cég közleménye szerint egyszerűbb a PrimeTime műsorújság használata, és még gyorsabb a böngészés több mint 100 ezer film és sorozat között.


Az LG Smart TV kétmagos processzora gyors internetböngészést és videolejátszást tesz lehetővé. A processzor teljesítménye révén a TruPicture XD technológia a képek gyors és pontos feldolgozását biztosítja. A modell vékony és modern kialakítást kapott és csökkent a keret szélessége. A Google TV platformra épülő LG Smart TV bő csatlakozási lehetőségeket kínál és számos eszközzel köthető össze vezeték nélkül. A legújabb androidos YouTube alkalmazás segítségével az okostelefonok és a táblagépek Wi-Fi kapcsolat segítségével automatikusan párosíthatók a Google TV-vel az otthoni hálózaton keresztül, így a különböző eszközökön tárolt tartalmak egyszerűen továbbíthatók a televízióra.

A játékrajongók számára lehet érdekes, hogy az LG Google TV gyárilag telepítve tartalmazza az OnLive alkalmazást, amely a televíziót konzol nélküli játékplatformmá alakítja. Az alkalmazás segítségével több száz videojáték érhető el azonnal, közvetlenül az internetes felhőből. A CINEMA 3D TV funkcióval rendelkező LG Google TV emellett polarizált technológiát is alkalmaz, így a filmrajongók és a játékok kedvelői zavaró vibrálás nélkül élvezhetik a 3D-filmeket és -játékokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!