SG.hu

Álláskereső portál a rezidenseknek

Összegyűjtötte az ország összes üres rezidensi álláshelyét az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal (EEKH), a munkahelyek a hivatal portáljáról érhetők el.

2011. május 1-jétől az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképzési rendszerről szóló kormányrendelet módosítása következtében lehetőség nyílt arra, hogy a jelöltek bármikor beléphessenek a felsőfokú szakirányú szakképzési rendszerbe, a támogatás igénylésnek az év bármely szakaszában való benyújtása útján. Megszűnt a hallgatók azon korlátozása, hogy kizárólag az év csak egy meghatározott időszakában jelentkezhetnek a szakképzésbe.

A módosítások következményeként a hallgatóknak már „csak” állást kell találniuk annak érdekében, hogy a szakképzésüket ténylegesen meg tudják kezdeni. A hivatalhoz egyre több megkeresés érkezett annak tárgyában, hogy hol lehetne egységesen, egy helyen megtalálni az ország összes egészségügyi szolgáltatója által kínált rezidensi álláshelyeket. A fentiek következtében a Hivatal szándéka, hogy egy egységes, könnyen kereshető, kezelhető álláshely kereső portált hozzon létre a szakorvosjelöltek részére a megfelelő tájékozódás és gyorsabb elhelyezkedés érdekében.

Mindezek alapján ezen a linken teszik közzé az országban jelenleg üres azon rezidensi álláshelyeket, amelyeket az érintett egészségügyi szolgáltatók adatai, tájékoztatásai alapján állítottak össze.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!