Gyurkity Péter

Lumia 510, Galaxy S III Mini

A Nokia új belépő szintű készüléke a jelek szerint elnyerte végleges formáját, míg a Samsung saját csúcskategóriás megoldásának kisebb változatán dolgozik, amely az S III módosításaként jelenhet meg.

A Nokia Lumia 510 érkezéséről már korábban is szót ejtettünk, most azonban végre felbukkantak az első képek, sőt egy rövidebb videó erejéig közelebbről is szemügyre vehetjük a megoldást. Az eredetileg Glory kódnéven emlegetett, a Lumia 610 közvetlen utódaként érkező készülék kellemes jellemzőkkel jelenik meg az év végére.


A Lumia 510 eszerint 4 hüvelykes kijelzővel, a Qualcomm 800 MHz-en futó MSM7277A chipjével, 4 GB-os belső tárolóval, valamint egy 5 megapixeles kamerával bukkan majd fel, 256 MB RAM kíséretében, 129 grammos súly, illetve 120,7 x 64,9 x 11,51 mm-es méret mellett. A szoftveres oldalon a Windows Phone 7.8 dolgozik majd, az ár pedig állítólag 150 dollár lesz az indulás pillanatában. Az első példányok az év végére készülnek el, globális szinten a megjelenés 2013 elején esedékes.

A Samsung maga részéről egy újabb hivatalos bejelentésre készül, amelynek első meghívóit már kiküldték a szaksajtó részére. A német nyelvű poszteren a Galaxy S sorozat jól ismert logóját fedezhetjük fel, míg a szöveg arra utal, hogy ezúttal is valami nagyra készülnek, ám némileg kicsinyített formában. Többen arra következtetnek ebből, hogy valamelyik csúcskategóriás megoldásuk, valószínűleg a Galaxy S III, kistestvére fut majd be, hogy ezzel ellensúlyozzák a 4 hüvelykes érintőképernyővel felbukkant iPhone 5 megjelenését.

Előfordulhat azonban, hogy a Galaxy Ace 3 bemutatkozásáról van szó, így egyelőre maradnak kérdőjelek a meghívóval kapcsolatban - október 10-én kiderül, hogy a cég mivel kíván előállni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!