MTI

Muszlim hackerek feltörtek egy szentesi honlapot

A Gaping (tátott szájjal) csoporthoz tartozó, magukat muszlimnak valló hackerek elérhetetlenné tették a Szentes és Környéke Vízgazdálkodási Társulat honlapját - írta a delmagyar.hu.

A honlapra egy angol nyelvű szöveget töltöttek fel, miszerint a hackerek Alan Roberts muszlimellenes filmje miatti tiltakozásul tették elérhetetlenné az oldalt. A honlapon közzétett szöveg szerint az iszlám a békét jelenti, és a muzulmánok békében akarnak élni az egész világon. A videó azonban megsértette a vallást és a prófétát, megtörve ezzel a békét. A delmagyar.hu cikkében az olvasható, hogy a honlapot üzemeltető vízgazdálkodási társulat az újságíróktól értesült a történtekről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    A sok öngyilkos merénylő és terrortámadás elég nehezen fér meg a békében éléssel.
    Mondjuk ez kétoldalú dolog, de nyilván a Nyugat nem hagyja el a térséget, amíg érdeke fűződik hozzá. Utána viszont úgy ölik egymást, ahogy akarják, senki sem szól majd bele.
  • MutenRoshi #3
    Amennyiben tényleg muszlim "hackerek" voltak tényleg csak gratulálni tudok nekik. Ez olyan hatalmas tett volt, hogy miután meghalnak biztos a mennyországba kerülnek és megkapják a 72 szűzlány pedig többet is megérdemelnének.
    Ez a részükről olyan mértékű tett volt mint ha valakit bántanak a nagyfiúk és hogy bosszút álljon belerúg egy kiskutyába vagy falhoz vág egy kiscicát.
    Ebből tényleg megtanulta a leckét az egész világ.
    Miután Obama olvasta ezt a cikket biztos azonnal felszállt az Air Force One az alelnök pedig valahol a Cheyenne hegységben reszket egy bunker alján.
    Mellesleg én sem hiszem, hogy muszlimok tették volna.

  • ZsL #2
    Nem tudhatjuk, hogy kik voltak azok az unatkozó cyber-csibészek, akik feltörték a legjobb (és egyetlen igazán jó) hazai kezdőoktató terepnek, a Fedémesi Siklóernyős Oktatóparknak a honlapját (lásd: www.paramania.hu ). A téma legidősebb hazai oktatójaként és a terep szakmai kezelőjeként nem tartom túl nagy problémának a dolgot, mert ez a helyszín már eléggé közismert repülős berkekben, nincs szüksége a honlap által is támogatott reklámra, de a tanulóival együtt idejáró sok fővárosi oktató nem így vélekedik, és eléggé sértőnek érzi, hogy a személyi repülés fejlődésébe és jövőjébe vetett bizalmukat és az oktatásba fektetett energiájukat ennyire semmibe veszik az ismeretlen hekkelők. Aki ismeri a kulisszák mögött zajló fejlesztéseket, tudja, hogy a személyi repülésnek napjainkban ugyanolyan forradalma zajlik, mint az 1800-as évek végén az automobiloké. Annak idején, amikor elkezdődtek az első kísérletek a motoros járművekkel, szinte mindenki fölöslegesnek vélte, hiszen ott volt a jól bevált lovaskocsi, és senki nem hitte volna, hogy egy évszázad múlva szinte mindenkinek saját autója lesz. Napjainkban kevesen gondolnák, hogy másfél-két évtized múlva szinte minden családnak saját légi járműve (egyfajta repülő autója) lesz, és az ember a Homo automobilicusból Homo aviaticussá válik. Amihez akkor már nem kell mai értelemben vett pilótává válnia senkinek, mert az elektronika révén a járművek önirányítóvá lesznek. A repülés alapjainak megismertetéséhez azonban, amire most még, éppen a jövőbeli kilátások miatt szükség van, a siklóernyős alapfokú oktatás a legkönnyebben járható út...
    Feltehetően nem muszlim hekkerek voltak a honlapunk feltörői, hanem olyan hazai "számítógépes zsenik", akiknek ismeretei túlságosan egyoldalúak, és emiatt semmilyen jövőképük nincs.
  • leetjunction #1
    Biztos nem volt másik weboldalon sql injection ...