Gyurkity Péter

Újabb Galaxy változatok érkezőben

A Samsung a jelek szerint még mindig nem elégedett a jelenlegi kínálattal, pedig bőven van miből válogatni, amennyiben Galaxy okostelefonra szeretnénk beruházni. Három további példány jelenik, jelenhet meg.

A három új érkezőből egy hivatalos bejelentés útján látott napvilágot, egy jelenleg csak pletyka, illetve néhány kép révén létezik, míg a harmadik hamarosan szintén biztosan befut, ám nem nálunk, hanem az óceán túlsó oldalán. Vessük össze, miben is kínálnak újdonságot ezek a változatok.


A Samsung Galaxy S Duos kinézetében erősen hajaz a cég jelenlegi zászlóshajójára, ám belsejét illetően igencsak eltér attól. Ahogy az a név alapján kitalálható, a készülék két SIM-kártyát támogat, mi több, ezeket akár egyszerre is használhatjuk, az egyik hálózaton szöveges üzeneteket küldözgetve, a másikon ezzel egy időben éppen bejövő hívásokat fogadva. 1 GHz-es processzor, 1500 mAh-ás akkumulátor, 4 GB-os belső tároló, 5 megapixeles hátoldali kamera, valamint egy 4 hüvelykes, 480 x 800 pixel felbontást támogató TFT-kijelző szerepel a listán, Android 4.0 kíséretében. A rajtra Európában szeptemberben kerítenek sort.

A Galaxy S II Plus megjelenése már korábban felmerült a különböző pletykákban, ez pedig most néhány képpel egészült ki, mégpedig érdekes módon egy chilei mobilszolgáltató jóvoltából. Az S II Plus eszerint 4,5 hüvelykes AMOLED-érintőképernyőt kap, amelyet egy ikermagos, 1,5 GHz-es Exynos chip, 1 GB RAM, 16 GB-os belső tároló, valamint egy 8 megapixeles hátoldali kamera egészítene ki. A szoftveres oldalon itt is az Ice Cream Sandwich (Android 4.0) dolgozna, ám a hivatalos megerősítésre még várni kell.


Ami a Galaxy S Relay 4G-t (korábban Blaze Q) illeti, ő észak-amerikai szolgáltatók kínálatában jelenik meg, kicsúsztatható QWERTY-billentyűzettel, HSPA+ támogatással, ikermagos, 1,5 GHz-es chippel, kifejezetten a T-Mobile ottani AWS-hálózatán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!