MTI

Jobbik: az Anonymus baloldali tagjai támadtak ránk

A Jobbik szerint az Anonymus nevű hackercsoport baloldali elkötelezettségű tagjai támadták meg múlt szombaton a Jobbik honlapját és más, a párthoz közelálló weboldalakat - jelentette ki Farkas Gergely országgyűlési képviselő kedden, aki szerint az akcióval a csoport több más tagja sem értett egyet.

A jobbikos politikus budapesti sajtótájékoztatóján leszögezte: az Anonymus Operation Hungary Facebook-oldalán található hozzászólások szerint a hackerek közül többen is nemtetszésüknek adtak hangot még a szombat hajnali támadás megkezdése előtt. Emellett a Jobbik úgy tudja, hogy az akcióban részt vevő hacker korábbi ráckevei MSZP-s önkormányzati képviselő, jelenleg pedig a "Demokratikus Koalícióhoz köthető." Éppen ezért a Jobbik felszólítja az MSZP-t és a DK-t, hogy "találjanak más, értelmes elfoglaltságot a hackereiknek".

Az ellenzéki párt emellett feljelentést is tesz az ügyben, mivel a támadás során több email-fiókjukat is feltörték az Anonymus tagjai.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • halgatyó #5
  Ez az egész támadás igen homályos elméleti alapokon nyugszik!
  Nem világos, hogy ki csinálta (egyáltalán nem biztos, hogy egy bivalybasznádi maszopos képviselő!), és nem világos az egésznek a célja.

  Gondoljuk csak meg:
  Egy ember, aki utálja a mokkákat, mert gyerekkorában minden héten véresre verték, megalázták, stb. Vagy a gyerekét bántják egyfolytában az iskolában. A tanár meg nem meri megvédeni, mert őt is megverik, inkább félrenéz olyankor. Vagy ... és fel lehetne sorolni több száz VALÓDI, NAGYONIS REÁLIS OKOT.

  Tényleg létezik olyan idióta, aki komolyan hiszi, hogy ha egy weblap 1 napra lebénul, akkor ezek az emberek, akik SOK ÉVES RETTENETES TAPASZTALATAIK MIATT utálják az egész ballib fosbandát, egycsapásra megváltoztatják a véleményüket????????????????

  Na de komolyan! Tényleg így gondolták?
 • Tetsuo #4
  Az Uj Hajnal Rend oldalait pedig a Moszad tette taccsra.
 • hPi #3
  Finom a narancslé...
 • dzsagon #2
  Az Anonymus túl sok tagja nézhette mostanában a Tanú című filmet és ihletet merítettek belőle: "Az ellenforradalmár, fasiszta, nyilas bandát ütni kell."
 • raveride #1
  sok hülye komcsi -.-