Berta Sándor

Újdonságok az idei Mobil Világkongresszuson

Ahogy telnek a hetek, úgy derülnek ki különböző részletek a barcelonai Mobil Világkongresszusról (MWC). A legfontosabb hír, hogy úgy tűnik, a Samsung mégsem fogja bemutatni a Galaxy S3 okostelefont.

A The Verge amerikai IT-blog beszámolója szerint a dél-koreai cég a közelmúltig úgy tervezte, hogy a barcelonai konferencián mutatja be a Galaxy S3 típusú okostelefonját. Ebben joggal bízhattak a felhasználók és a szakemberek is, mivel tavaly a Galaxy S2 is ugyanitt debütált. A Mobil Világkongresszust február 27. és március 1. között rendezik meg. A Samsung nem csak a bemutatót halasztja el, hanem a sajtótájékoztatóját is - ennek oka egyelőre ismeretlen. Ezután a The Verge feltette a kérdést, hogy vajon a társaság milyen modelleket mutathat majd be. Felmerült többek között az is, hogy a Galaxy Tab új változatáról hull majd le a lepel Barcelonában, emellett szóba került az új Windows Phone eszközök bemutatása.


A BestBoyZ nevű blog eközben csokorba gyűjtötte, hogy a Mobil Világkongresszuson milyen termékbejelentésekre lehet számítani és mely cégek tartanak majd sajtótájékoztatót. Az Asus várhatóan Barcelonában állítja ki a Padfone nevű négymagos táblagép-okostelefon készüléket. A HTC számos érdekes termékinnovációval fog jelentkezni, míg a Huawei a Diamond-sorozatba tartozó okostelefonokat mutatja majd be. Szintén Barcelonában lesznek először láthatók az LG X3 és CX2 típusú modelljei, s a Research In Motion Blackberry OS 10 mobil operációs rendszere. Ezenkívül a Nokia és a Sony is fog tartani sajtótájékoztatót, de ezekről részletek egyelőre nem ismertek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!