MTI

A Jobbik nevében küldtek ki e-maileket

A Jobbik szerint médiahekk történt, amikor ismeretlenek a [email protected] címről pénteken olyan közleményt küldtek szét Novák Előd nevében, amelyet nem a Jobbik készített - mondta el az ellenzéki politikus. A párt alelnöke hozzátette: feljelentést tesznek az ügyben, és egyébként "kormánypárti hekkerre" gyanakszanak.

Novák Előd elmondta: a pénteki "meghekkelt közleményben" az országgyűlési képviselők javadalmazásának jelentős csökkentéséről van szó. Az ellenzéki politikus szerint az is bizonyítja, hogy nem pártja írta a közleményt, hogy "a Jobbik demagóg javaslatokat nem tesz". Hozzátette viszont, hogy "profi akcióról van szó", mert még a szófordulatait is átvették. A Jobbik alelnöke elmondta: pártja programjában több ponton is foglalkozik a politikusok juttatásainak csökkentésével. Így például az ellenzéki párt továbbra is kitart a képviselők végkielégítésének megvonása, valamint az álláshalmozás elleni küzdelem mellett is.

Novák Előd úgy fogalmazott: mivel a politikusi álláshalmozás témaköre bekerült a hekkelt pénteki közleménybe is, ezért "kormánypárti hekker" akciójára gyanakodnak. A Jobbik alelnöke szerint pártja küzdelme az álláshalmozás ellen sokak érdekeit sérti, de - mint folytatta - "tegyük hozzá, nem a választókét, nem is választókra gyanakszom, hanem kormánypárti politikusra". Az ellenzéki politikus pártja céljai közül kiemelte még a plenáris és bizottsági üléseken való részvétel elmaradásának szankcionálását, hogy ne fordulhasson elő az, ami néhány héttel korábban, amikor Novák Előd úgy szólt hozzá hétfőn éjjel egy napirendi ponthoz, hogy egyetlen kormánypárti képviselő sem volt jelen az ülésteremben.

A Jobbik egyébként feljelentést is tesz az ügyben, mert szeretnék megtudni, hogy pontosan mi történt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!