MTI

Megújult a Városliget honlapja

A Városliget történetét feldolgozó könyv és a hozzá kapcsolódó csaknem 300 szócikket tartalmazó lexikon rövidített, internetre átdolgozott változatával bővült a Városliget honlapja, amelyet számtalan új és archív fényképpel tettek még látványosabbá.

A www.varosliget.info címen található tartalmában és megjelenésében is teljesen átalakult oldalra a Városliget intézményei és ezek programjai is fölkerültek. A Városligetet érintő aktuális események a nyitólapi hírek között találhatók, a ligetről szóló lexikon pedig segédanyagként szolgálhat az iskolák, helytörténészek számára. A "Városliget anno" fotótár időutazásra hívja a látogatókat, de az igazi tartalombúvár azt is megtudhatja, hogy mi is az a városligeti fattyúnyelv, és vajon hol létesült volna az ország legnagyobb úttörő palotája.

Egyedülálló gyűjteménye a weblapnak, hogy a Városligetben most és régen fellelhető szobrok, emléktáblák képes katalógusa is elkészült, amelyet a szobrok pontos helyét tartalmazó térképpel egészítettek ki. Az "Szubjektív Városliget" címen külön helyet biztosítanak a nem profi fotósok képeinek. A szerkesztők egy-egy beküldőtől legfeljebb négy fényképet tesznek közzé, amelyek lehetnek családi fotók, látképek, esetleg egy városligeti eseményről készült felvételek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!