SG.hu

Megújult az Írószövetség honlapja

A Magyar Írószövetség arculatváltásának egyik első és meglehetősen sürgető lépésének nevezte az új honlap elindítását Szentmártoni János, a szövetség fél éve hivatalba lépett elnöke.

A Magyar Írószövetség megújult honlapjával találkozhatnak mindazok, akik rákattintanak a www.iroszovetseg.hu címre. A mind küllemében, mind tartalmában átalakított weblapra azonban nem lehet azt mondani, hogy készen van, hiszen a fejlesztők számtalan további szolgáltatás megvalósításán dolgoznak.

"Szeretném, ha az elnökségem ideje alatt a Magyar Írószövetség arculata fokozatosan megújulna, korszerűsödne. Ennek egyik első, és szerintem halaszthatatlan lépése volt, az évek óta már elérhető honlap megújítása. Az új weblap nemcsak a megújulást szeretné jelképezni, de a szövetség hatékonyabb kommunikációját is segíteni hivatott" - mondta Szentmártoni János, a Magyar Írószövetség élére tavaly megválasztott eddigi legfiatalabb elnök.

A honlap átalakítását házon belül, minimális ráfordítással oldották meg. A korábbi honlaphoz képest új, a fejlesztők szándéka szerint, áttekinthetőbb struktúrát, modernebb külcsínt kapott az oldal. Az eddig elérhető információkat frissítették, javították és naprakésszé tették. A megújult oldal elindulásával egyszerre egy új hírlevél is elindult, amely rendszeresen tájékoztat majd a szövetség programjairól és a Bajza utcai székházban zajló eseményekről.

"A Magyar Írószövetségnek több mint kilencszáz tagja van. Tapasztalataink szerint egyre többen, ma már a tagok 40-50%-a napi rendszerességgel használja a világhálót, ami ugyancsak indokolta az oldal megújítását. A fejlesztés természetesen nem áll meg, hiszen szeretnénk például egy naprakész, fényképes írólexikont, működő fórumot, jól használható archívumot létrehozni a szövetség honlapján" - tette hozzá Szentmártoni János.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!