MTI

Álláskereső oldalt indított Pest megye önkormányzata

Álláskereső honlapot hozott létre a hatékonyabb munkaközvetítés érdekében Pest megye önkormányzata. A honlapra a megyében működő cégek és intézmények ingyenesen tölthetik fel állásajánlataikat, a keresés is ingyenes - közölte a megyeháza sajtófőnöke.

Ambrus András elmondta, hogy a http://allas.pestmegye.com portál az interneten elérhető más adatbázisok minden előnyével rendelkezik (gyors, pontos keresést és kiválasztást biztosít), annyiban különbözik csak tőlük, hogy itt kifejezetten a Pest megyei munkaadókat és az e térségben élő munkakeresőket próbálják "összehozni". Tekintettel arra, hogy több mint 70 megyei fenntartású intézmény működik a régióban, közöttük több mint 30 középiskola, nyilvánvaló, hogy csupán ebben a körben sok álláskínálat találhat "gazdára", de az összes Pest megyei település munkaadói feltölthetik ajánlataikat az oldalra - tette hozzá.

A megyeháza körlevélben tájékoztatta az önkormányzatokat és az intézményvezetőket az új portálról, amelynek elindítását az érintettek örömmel vették. Az első tapasztalatok is jók: máris több százan regisztráltak. Jelenleg az egészségügyi szakdolgozótól a weblapszerkesztőn át a pénzügyi ügyintézőig lehet válogatni a meghirdetett Pest megyei állások között - közölte a sajtófőnök. Az álláskereső portál a megyei önkormányzat központi oldaláról, a www.pestmegye.hu-ról is elérhető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!