SG.hu

SSD meghajtók az Iomega NAS-szervereiben

Az EMC leányvállalataként működő Iomega bejelentette a StoreCenter PX szériát, amit kifejezetten kis- és közép vállalatok számára hoztak létre.

Az asztali változatból négy illetve hat férőhelyes modell rendelhető a rackbe helyezhető modell pedig 4 férőhelyes, illetve mindkét rendszer szabadon skálázható. A cég közleménye szerint a kis- és közép vállalatok valamint a kihelyezett telephelyekkel rendelkező cégek rengeteg előnyre tehetnek szert a PX széria megvásárlásával. SSD-kel is rendelhető a konfiguráció, emellett olyan adatbiztonsági tulajdonságokkal is rendelkezik az eszköz, mint a többszintű RAID támogatás (0, 1, 10, 5, 5+1, 6) a hot swap támogatás, UPS támogatás, valamint támogatja a legtöbb virtuális környezetet is.


A maximálisan 18 terabájt tárhellyel rendelhető szerver lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a világ bármely pontjáról, kezeljék, megvédjék vagy megosszák adataikat. Támogatja az Active Directory-t és az összes főbb hálózati fájlprotokollt. Felszereltségtől függően a px4-300d 799 eurótól 1999 euróig terjedő árkategóriában kapható. A px6-300d induló ára 899 euró, míg a legnagyobb felszereltséggel rendelkező verzióé 2649 euró.


A rackbe helyezhető StorCenter px4-300r hálózati tömbben négy helyet alakítottak ki HDD-k vagy SSD-k számára. A px4-300r többféle kiszerelésben kapható kezdve a winchester nélkülivel egészen a winchesterrel teljesen felszereltig. Továbbá a px4-300r ugyanazokkal a magas rendelkezésre állási időkkel rendelkezik, mint az Iomega zászlóshajója a StorCenter ix12-300r hálózati tömb. A px4-300r induló ára 1599 euró, míg a maximális felszereltséggel rendelkezőé 2849 euró.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!