SG.hu

Gigabites router családoknak

Március végétől hazánkban is kapható az NBG 4615 vezeték nélküli N Gigabit NetUSB Router.

Az eszköz Gigabit technológiával ellátott és NetUSB funkcióval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nemcsak villámgyors szélessávú internetkapcsolatot biztosít, hanem garantálja a megosztás szabadságát is a család minden tagja számára. Az eszközzel a ZyXEL az otthoni internet felhasználók növekvő elvárásainak szeretne megfelelni. Az NBG4615 képes az otthoni környezet egy teljesen összekapcsolt csúcsteljesítményű hálózati környezetté változtatni. Ennek köszönhetően a család minden tagja akár egyszerre is élvezheti a valós idejű médiaszolgáltatásokat a legkülönfélébb eszközökön keresztül, legyen az asztali számítógép, Notebook, hálózati tároló, játékkonzol, vagy mobiltelefon.


Az NBG4615 mindemellett a beépített NetUSB technológiának köszönhetően összekapcsolható nyomtatóval, adattárolóval, így vezetékes összeköttetés nélkül, közvetlenül indítható nyomtatás és fájlmegosztás egyetlen gombnyomással a ház bármely pontjáról. Sok kényelmi funkció mellett a ZyXEL routerekből már jól ismert Sávszélesség menedzsment (QoS), és a Hatszintű, szomszédbarát vezeték nélküli teljesítményszabályozás is megtalálható benne. Mindehhez pedig bőven 100 Mbit/s feletti WAN oldali áteresztő képesség is társul.

A kezelői felület is megújult kinézettel várja a felhasználókat, illetve egyszerűbb beállítást és navigációt kínál. Ennek köszönhetően mindenki könnyedén beállíthatja azokat a funkciókat, amelyeket gyakran kíván használni, elválasztva azoktól, amelyeket kevésbé használ. A haladó szintű tudással rendelkezők számára pedig a Haladó Mód kínál mindenre kiterjedő, részletes beállítási lehetőségeket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • novo #6
    eddig? hol élsz te?:DD
  • oneman #5
    Eddig a routereknek a wan portjai max 100 megabitesek voltak, tehát a 120 megabites neteddel kitörölhetted, mert nem tudtad még vezetékesen sem továbbosztani. Ez ezt teszi lehetővé, amellett, hogy wifin keresztül is tudsz csatlakozni rá. ENNYI! Ha nem tudsz elvonatkoztatni attól, hogy ez nem csak egy wifi router, hanem egy switch is, akkor sajnálom. Az már a durex hibája.
  • Komolytalan #4
    És miért is jó az nekem, ha 1gigabites netet vehetek, amiből a router csinál 70mbiteset? Ez hol ereszti át az 1 gbit WAN-t mondjad már? Ja, hogy ha dróton csatlakozok egy wifis routerhez - nyilván akkor wifis routert veszek hogy drágább legyen. Ráadásul a cikkben szereplő noname kínai gagyit, nehogy még működjön is véletlenül.
  • FefeeX #3
    Látszik hogy nagyon értesz hozzá...
    A WAN a neted áteresztését jelenti, nekem pl 120 megabites fiber powerem van. Nem azt írja hogy wifin is megkapod a 120 megabitet, hanem azt, hogy átereszti, tehát gyakorlatilag ha gigabites hálókártyával csatlakozol rá, azon meglesz a 120 megabit, amikor a szolgáltató épp szolgáltatja. Wifin nyilván annyi megy amennyit az általad használt szabvány átenged.
  • Komolytalan #2
    "Mindehhez pedig bőven 100 Mbit/s feletti WAN oldali áteresztő képesség is társul."
    Ja persze, ha a NASAtól veszünk hozzá wifi kártyát, és 5 cm-ről sugárzunk, akkor esetleg. Jó lesz az 70Mbit/secnek is, tiszta rálátással.
  • Artus58 #1
    Fizetett hirdetésünket olvashatták.