Gyurkity Péter

Kistestvért kap a Samsung Galaxy

Egymás után futnak be az újabb és újabb hírek a különböző megoldásokról, ezúttal például egy brit szolgáltató rántotta le a leplet kissé korán a Samsung fejlesztéséről, ám a HTC háza tájáról is érkeztek hírek.

A GSMArena meglehetősen elfoglalt ezekben a napokban, alig győzik közölni a pletykákat, híreszteléseket, illetve a nagyon is hivatalosnak tűnő információkat. Ez utóbbi most a brit Three szolgáltató jóvoltából került az olvasók elé, hiszen a cég kissé korán hívta fel az érdeklődők figyelmét a Samsung Galaxy S2 Mini várható megjelenésére, amelyből pontos technikai részleteket tudhatunk meg.


Az útitervben ugyanis megemlítik az okostelefont, mégpedig hardveres listával és a szoftveres háttérrel egyetemben, így van miből szemezgetnünk. Eszerint a Galaxy S2 Mini a sorozat legújabb tagjaként 3,7 hüvelykes érintőképernyőt kap, amely 800 x 480 pixel felbontást támogat, ezt pedig egy közelebbről meg nem nevezett 1,4 GHz-es (valószínűleg egymagos) processzor, egy hátoldali 5 megapixeles, valamint egy elülső VGA-kamera, WiFi (hotspot funkcióval), GPS, továbbá HSDPA/HSUPA-támogatás egészíti ki. Az operációs rendszer feladatait az Android 2.3 látja majd el, a megjelenés az Egyesült Királyságban áprilisban esedékes.

A HTC kapcsán a Pyramid körüli újabb értesüléseket ismerhetjük meg, mégpedig egy újabb kép, valamint technikai specifikáció révén. Itt arról olvashatunk, hogy ikermagos 1,2 GHz-es processzor, 8 megapixeles kamera, a Sense felhasználói felület legújabb változata, valamint Android 2.4 lesz a készüléken, 768 MB memóriával kísérve - ezzel a Pyramid lehet a HTC első ikermagos okostelefonja. Ami a kijelzőt illeti, ezt 4,3 hüvelykesre saccolják, míg a felbontás (qHD, 540 x 960 pixel) alapján ez inkább a Motorola Atrix 4G és a Droid Bionic esetében már látottakra hasonlít.


Más források szerint a készülék júniusban jelenhet meg a T-Mobile USA kínálatában, amelyet éppen most készül felvásárolni az AT&T. Azt viszont még nem tudni, hogy az Android 2.4 mit tartalmaz és mikor bukkanna fel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!