SG.hu

A Thinkdigital belép a magyar online piacra

A 2006-ban Görögországban alapított, azóta 4 országban sikeresen működő Thinkdigital regionális sales house 2011 januárban Magyarországon is irodát nyit.

A Thinkdigital hazai minőségi website-okon túl olyan nemzetközi weboldalakat is képviselni fog, mint a Facebook, a LinkedIn, a Miniclip és más nemzetközi oldalak. "Szorosan együttműködve kiadó partnereinkkel és nemzetközi hirdetőinkkel minden országban sikeresek lettünk, ahol irodát nyitottunk. Nemzetközi szaktudásunkat és kidolgozott működési modellünket egyesítve tapasztalt és magasan képzett helyi szakemberek ismereteivel biztosak vagyunk benne, hogy e nemzetközi sikereket Magyarországon is meg tudjuk ismételni." - mondta el Odysseas Ntotsikas, a Thinkdigital ügyvezetője és alapítója.

A Thinkdigital magyarországi irodája értékesítési vezetőjének Szalai Ágotát nevezte ki. A hazai piacon elismert online értékesítési szakember több mint 6 éves szakmai múlttal rendelkezik, jelentős tapasztalattal bír a médiaügynökségekkel, kiemelt hirdetőkkel és minőségi online kiadókkal való együttműködésben.

A Thinkdigital dél-kelet európa egyik legszélesebb internetes hirdetési hálózatát kezeli. Célja, hogy a hirdetők számára olyan szolgáltatásokat nyújtson melyek révén célcsoportjaikat hatékonyan érjék el, partnerkiadói pedig maximalizálják bevételeiket. A cég online hirdetési megoldásaival egységesen tudja kezelni a marketingkampányokat a legkülönbözőbb felületeken, mint a display bannerek, a rich media, a keresés és a videó. 2006-os megalakulása óta a Thinkdigital nemzetközi és regionális szereplők exkluzív partnerévé vált. Ma a Thinkdigital Network olyan minőségi kiadókat tudhat partnerének, mint az MSN & Windows Live, a Facebook, a Miniclip, valamint vezető helyi kiadók a működési országokban: Görögország, Ciprus, Bulgária, Románia és Magyarország.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!