MTI

Megújult Budaörs hivatalos honlapja

A korábbinál látványosabb külsővel és megújult tartalommal fogadja látogatóit Budaörs önkormányzatának hivatalos portálja, a budaors.hu - közölte Nagy Ildikó Emese sajtóreferens.

A Budaörsre látogatókat, az átutazókat és a helyieket - a magánszemélyeket, illetve vállalkozókat egyaránt kiszolgáló új internetes felületen négy blokkba helyezték el a fontos, hasznos és érdekes információkat - mondta Nagy Ildikó Emese. A korábbinál áttekinthetőbb portál egyik blokkjában a Budaörsön élők egy-egy kattintással a klasszikus önkormányzati menüpontokon túl számos hasznos helyi információra bukkanhatnak. Megtudhatják például, hol lehet a városban internetezni, esetleg wifivel kapcsolódni a világhálóra, merre találhatók kerékpárutak, de a legfontosabb hazai és EU-s pályázatok is könnyen elérhetők a blokkon belül - hangsúlyozta a sajtóreferens.

A vendégeknek készült honlaprészben elsősorban a kiemelkedő turisztikai célpontokról, látnivalókról, illetve szálláslehetőségekről, valamint a közlekedés rendjéről, az orvosi és gyógyszertári ügyeletekről, s számos más, a messzebbről érkezőket érdeklő, érintő hírekről informálódhatnak az internetezők. Az e-önkormányzás címet viselő blokkban elsősorban az önkormányzat tevékenységével, gazdálkodásával kapcsolatos hírek szerepelnek, de itt találhatók meg az ügyintézéshez nélkülözhetetlen nyomtatványok, valamint a képviselő-testület üléseiről szóló jegyzőkönyvek és az egyes irodák elérhetőségei is - fűzte hozzá.

Az új portál negyedik blokkja a befektetőket, illetve vállalkozókat hozza helyzetbe az ott közölt számos pályázati felhívás, üzleti ajánlat, közbeszerzési kiírás, illetve szabályozási terv jóvoltából. A négy blokk között természetesen akadnak átfedések - jegyezte meg a sajtóreferens - , így például az eseménynaptár vagy az étteremkereső több helyről is könnyen hozzáférhető. A korábbinál lényegesen több vizuális elemet tartalmazó, körülbelül kétmillió forintból készített új honlapról szóló első visszajelzések igen pozitívak - emelte ki Nagy Ildikó Emese.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!