Napi Online

Meglepetést okozhat az Electro World

December végéig megnyitják az áruházlánc harmadik új üzletét az Electro World új tulajdonosai - írja a Világgazdaság.

A vállalat 3,7 milliárd forint veszteséggel cserélt gazdát, amelyre azóta 3,5 millió eurót és 2,3 milliárd forintot költöttek. A cég fő tulajdonosa Szarvadi Loránd romániai magyar üzletember és felesége. Az elmúlt időszak fő problémája a bérleti szerződések újratárgyalása volt, ezek ugyanis túl előnyösek voltak a bérbeadóknak, akik nem minden esetben voltak hajlandóak módosítani a feltételeken. Emellett a szállítók is bizalmatlanok, még emlékeznek a Murányi-üzletlánc bukására és az Elektropont tavalyi csődjére.

Szarvadi Romániában a nulláról építette fel a Domo elektronikai bolthálózatot, amelynek nagy részét eladta - másfél éve 100 millió euróra értékelték a Domót, amire kaptak egy visszautasíthatatlan ajánlatot. A megújult Electro World már 2009-es eredményeivel is meg akarja győzni a piacot rátermettségéről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • chuky123 #1
    Na erre kiváncsi leszek. Jelenleg az Electroworld a legdrágább elektronikai árúház. Csodálkoznak hogy kevés a vásárló. Akinek van egy kis esze az nem ott vásáro. De talán most csökkentik az árakat meglátjuk...