MTI

Női portált indított a Ringier

Pink.hu néven női portált indított a Ringier Kiadói Kft. - jelentette be Czövek Hajnalka, a társaság női és ifjúsági divíziójának igazgatója.

Az elsősorban a 25 és 45 év közötti, nyitott, közép- vagy felsőfokú végzettséggel rendelkező, a hagyományos értékekhez - mint a család, a az egészség, a kultúra, a természet - kötődő, az interneten nem csak információkat gyűjtő, de ott tanuló, játszó nőket megcélzó online magazin együttműködhet ugyan a kiadó más női médiumaival, de elsősorban saját készítésű tartalmakra koncentrál - mondta. A Pink.hu célja, hogy "megmutassa a világot női szemmel", hiszen a nők kicsit mást látnak, gondolnak az eseményekről, mint a férfiak. Az online magazin tartalma naponta többször is frissül majd - tette hozzá.

Czövek Hajnalka tájáékoztatása szerint a cég szándékai szerint a női szegmensben és az online piacon elfoglalt pozícióikat egyszerre erősítő portál vezető szerkesztője a korábban az Origo női site-ját főszerkesztőként irányító Pataky Krisztina. Emlékeztetett arra: bulvárfronton a Blikk.hu, a sport terén a Nemzeti Sport Online (NSO) is megújult, az ifjúsági szegmensben pedig nemrégiben indította el a kiadó a Neon.hu portált, így a női online magazin elindításával a paletta tovább bővült.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vorpal #1
    Na látom a célcsoport is lesz vagy 3 ember.