SG.hu

Hazai webáruházat nyitott a Dell

A tavaly közösen megnyitott Dell üzlet-és bemutatóterem után tovább erősíti kapcsolatát a Dell és az EnterNet a mai napon elindult webáruházzal.

A webáruházban a Dell mobil termékskálájának, az asztali számítógépeknek és a monitoroknak szinte minden darabja megvásárolható. Emellett az ügyfeleknek lehetőségük van az oldalon található konfigurátor segítségével saját igényeik szerint személyre szabni notebook-jukat. A notebook-ok és monitorok mellett természetesen megvásárolhatók a Dell asztali számítógépei, szerverei és a szükséges kiegészítők is. Szintén elérhetők a webáruházon keresztül a Dell nyomtatói, melyek az Egyesült Államokban és Európában már meghódították a piacot.

A megrendelt notebook-ot az európai központban, Írországban történt összeállítása után házhoz is szállítják az ügyfélnek, ráadásul vásárláskor utánvételes fizetés mellett lehetőség van bankkártyás fizetésre is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JTBM #4
    Érdekes kezdeményezés, de jó lenne Dell árakon látni a laptopokat a teljes Dell termékpalettával.

    A most már 1,5 éves Acer laptopom 1,5 éve fele annyiba került (350K), mint a most összeállított Dell laptop (~700K) - majdnem azonos felszereléssel.

    A Dell-nek egyébként van egy marha jó webshopja, azt kellene Magyarországon is elindítani. Amíg nem teszik, addig én maradok az Acer és hasonló márkáknál.
  • quentit #3
    Csak megerősíteni tudom: teljesen értelmetlenül drága, ráadásul nem is kapható ugyanaz mint Angliában, itt csak a lepukkant alkatrészek vannak amit ott már olcsón sem tudnak eladni.

    Nagyon várom már, hogy ezt a kiemelten pofátlan hozzáállást megszüntesse az EU, és bármelyik EU-s online boltból lehessen végre vásárolni. Na akkor az ilyen rohadékok mint az Enternet lehúzhatják a rolót.

    Ez kizsákmányolás a javából!
  • Vorpal #2
    Ez a lap jó ronda lett - nemigaz, hogy egy DELLnek sincs pénze má erre...
  • nsgze #1
    mar kezdtem orulni... :(
    de ez most wtf?

    el se hiszem ami itt megy, egyszeruen hihetetlen
    meg mik ezek az aarak?

    marad dell.co.uk -rol valo vasarlas, repjeggyel egyutt olcsobb onnan egy gep :(
    hihetetlen