MTI

Négymillióan nem férnek hozzá az internethez napi szinten

Napi szinten négymillió állampolgár nem fér hozzá az internethez, ezért az államnak és az önkormányzatoknak támogatniuk kell a világháló minél szélesebb körű elterjedését - mondta Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatója, a párt informatikai kabinetjének vezetője hétfői sajtótájékoztatóján Békésen.

Nyitrai Zsolt Erdős Norbertnek, a térség országgyűlési képviselőjének új honlapját mutatta be, s ennek kapcsán beszélt az internet elérésének hazai lehetőségeiről. Mint mondta: bízik abban, hogy rövidesen megalakul az országgyűlésben egy eseti bizottság, amelyik nemcsak számba veszi a jelenlegi helyzetet, hanem megoldási javaslatokat is tesz a világháló minél szélesebb körű elérésének megteremtése érdekében.

Nyitrai Zsolt egyébként a Fidesz kommunikációja szempontjából is kiemelt jelentőségűnek nevezte az internet használatát. Elérendő célnak nevezte, hogy a jövőben minden egyes képviselőjüknek és választókerületi elnöküknek legyen önálló honlapja.

Becslése szerint napjainkban a fideszes képviselők harmada él ezzel a lehetőséggel, de - mint mondta - ebben rövidesen ugrásszerű változás várható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • vajon kiki #5
    "Négymillióan nem férnek hozzá az internethez napi szinten"

    és akkor most hova szórjak??? nem sokkal fontosabb az hogy hány embernek nincs mit ennie (napi szinten) és hány embernek nincs hova hazamennie (napi szinten, konstans) ebben az országban????

    nem fontosabb ennél az sem (ha nem is sokkal), hogy hány ember adózik egész európában itt ebben az országban a legtöbbet (napi és havi szinten) és hány ember él egész európában itt a legkevesebb pénzből napi szinten?!
  • torcipepe #4
    miért nem lehet azt az egyszerűbb megoldást választani, hogy a párt oldalán van egy képviselők fül és az alatt szépen elérhető lenne mind, fel lehetne velük venni a kapcsolatot és írhatnának bejegyzéseket, hogy mivel foglalkoznak, stb...

    "a térség országgyűlési képviselőjének" és mégis melyik térség?? az én lakóhelyem legalább 20 kis- és nagytérséghez tartozik hozzá. (BAZ-megye, Leader-közösség, Bükkalja, Észak-Alföld, Emőd és térsége, Miskolc és térsége, stb...)

    nálunk a Teleház heti 10 órás nyitvatartása meg arra elég, hogy a gyerekek megetethessék netes tamagocsijaikat, bejelölhessék az összes embert minden létező közösségi oldalon, akiket láttak az utcán, e-mail fiókjaikból törölhessék a levélszemetet majd elmondhassák "én má neteztem" vagy "fennvagyok a zinterneten". Internetes ügyintézéshez, anyaggyűjtéshez nem lehet használni, akárhányszor lementem, míg nem volt itthon netem, a monitorra borulva kellett ülnöm, hogy a sok kis suttyó ne a privát leveleim olvassa, miközben azt várja, mikor takarodok el onnan és ülhet le a helyemre. (FIDESZ-es az önkormányzat a gengszterváltás óta)
  • Sanyix #3
    csináljanak ilyen geyportalos honlapot maguknak, azt jóvan.
  • Lecs0 #2
    Biztos minden képviselő magának csinálja az oldalát... omg
  • r4pid #1
    Elmehetnek a **csába... Minek minden képviselőnek honlap? Hogy azzal is lehúzzák az ember pofájáról a bőrt? Gondolom annyira azért nem értenek hozzá hogy honlapot csináljanak ingyé illetve servert futtassanak a saját gépükről... pénzkidobás..