MTI

Honlap kutyáknak

A Doggyspace.com az első amerikai szociális honlap, amely kutyáknak, kutyákról szól. Nem véletlenül, hisz a tengerentúl ezek az állatok az otthonok igazi gazdái és a nekik szóló termékekkel sok millió dolláros forgalmat bonyolítanak le.

A specializált üzletek, taxik után a Doggyspace átmenet a MySpace és a YouTube között. Lehetővé teszi a gazdáknak videók felrakását, lehívását, de olyan profil összeállítását is, amely magába foglalja a bemutatást, a fotót, a barátok listáját. A honlapon azonban a gazdák is kommunikálhatnak egymással, megismerkedhetnek, kicserélik tapasztalataikat az állatorvosról, a kedvencek testi és lelki problémáiról.

Levi Thornton, a honlap működtetője, maga is két kutya tulajdonosa. Szerinte a közös érdeklődés ezen a szolgáltatáson keresztül emberek nagy csoportját köti össze, és míg például a Facebookon vagy a MySpace-en az emberek saját magukra összpontosítanak, itt a középpontban az állatok vannak, amelyekről gondoskodni kell. A honlap július közepétől működik, de tagjainak száma már megközelíti az ezret. A tagok 73 százaléka nő.

Thornton tervez egy számlanyitási lehetőséget is, amellyel plusz szolgáltatásokat lehet majd igénybe venni. Utalt arra, hogy játszótársat lehet majd keresni a kutyának - és talán a gazdának is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • robertone #2
    vuff vuff vau
  • Tinman #1
    Az emberiség totális elpusztításához kérem olvassa el magában ezt a szöveget.

    Köszönjük!

    Megsemmisítő folyamat inicializálva!

    Doggyspace... emo kutyák vannak már fent?