Berta Sándor

Erotikus fotók egy belga rendőrségi honlapon

Legalább egy hétvégén át voltak láthatók meztelen nők fotói és egy online kaszinó hirdetései egy belga rendőrőrs hivatalos oldalán.

Joel Danis, a Mons-Quévy rendőrőrs parancsnoka azzal magyarázta a nem mindennapi tartalmakat, hogy a honlapon egy informatikus gyakornok dolgozott és ő helyezett el egy olyan szoftvert, amely képes volt a látogatók regisztrálására. Mivel a program nagyobb tudású változata pénzbe került, ezért választották a kisebb tudású, azonban hirdetéseket tartalmazó verziót. Az erotikus képek és a reklámok így kerültek fel a portálra.

"Azonnal kapcsolatba léptünk az illetékes reklámügynökséggel és a problémát sikerült is megoldanunk. Nem hiszem, hogy a meztelen lányok kiskorúak voltak" - tette hozzá Joel Danis.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csaba42 #5
    Milyen képek voltak fent, nem tesznek közzé mintákat róluk?
  • Adamul #4
    én nem láttam!!!
  • sanner011 #3
    Decikiiiiiiiii :D
  • bakagaijin #2
    Hmm, pedig biztos sikerült feldobni vele a hangulatot. Ne mindig ugyanazok a pofák bámuljanak vissza a wanted plakátokról :)
  • sly007 #1
    Hát még van mit tanulnia a padawan infósnak. "látogatók regisztrálására" Azt hiszem, akkor ide a Google Analytics lett volna a legmegfelelőbb. Ha jól értelmezem a probléma leírását. :-)