MTI

Egészségügyi közösségi portál orvosi felügyelettel

Megnyílt Magyarország első online rendelője, a Betegszoba.hu, amelyen a tudás- és tapasztalat-megosztás orvosi felügyelettel zajlik.

A portál szakmai vezetője - akárcsak az orvosiszotar.hu portálnak - Papp András, a Budapesti Szent Rókus Kórház Kardiológiai Rehabilitációs Osztályának főorvosa. A betegszoba.hu weboldalon a napi aktuális, szakmailag ellenőrzött egészségügyi hírek mellett olyan funkciók állnak a felhasználók rendelkezésére, mint az egyes betegségek kórtörténeteinek felviteli lehetősége, illetve kórházértékelés. Ez utóbbi célja az egészségügyi intézményekről kialakult vélemények differenciálása, az egyes kórházakról szerzett tapasztalatok megosztása.

A virtuális orvosi rendelőben szakorvosoktól kérdezhetnek személyesen az olvasók és 24 órán belül megkapják a válaszokat - tudatta közleményében a portál. "Az első heteket követően napi átlag négyezer egyedi látogatót számlálunk és reményeink szerint ez a szám szolgáltatásaink és a tudásbázis folyamatos bővülésével párhuzamosan fog nőni" - fogalmazott Papp András. A betegszoba.hu és az orvosiszotar.hu támogatója a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége, felkért szakmai partnere a Magyar Orvosi Kamara. A portál kiadója az Opinion Leaders Kft.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!