Napi Online

Máris lenyomták a meg sem jelent iPhone-t?

Szakértők szerint az új Blackberry kemény kihívója lesz az iPhone-nak. A multimédiás alkalmazásokra gyúrnak a gyártók.

Az amerikai Research in Motion egy olyan új Blackberry telefont mutatott be, amely gyorsabb webböngészőt és nagyobb tárhelyet biztosít a zeneszámoknak és videóanyagoknak mint a várhatóan júniusban megjelenő második generációs Apple iPhone. A Blackberry Bold névre keresztelt készülék a korábbiaknál fényesebb kijelzőt tartalmaz és megtalálható benne egy műholdas navigációs rendszer valamint egy videókamera is, valamint a HSDPA adatátvitelre is képes. A cég vezetője szerint az AT&T hálózatában működő készülékeket 300-400 dollár között lehet megvásárolni.

A harmadik generációs mobiltelefonok piacán igen nagy a növekedési potenciál; a felhasználok a gyors internet kapcsolatot és a videoletöltéseket részesítik előnyben. Sztámítások szerint a felhasználók száma megnégyszereződik az elkövetkező három évben. Az Apple az iPhone tavaly júniusi bemutatásával a második helyre zárkózott fel az Egyesült Államok harmadik generációs mobiltelefonjainak piacán, ahol a Blackberry az első.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • endrev #4
    Biztos tökjó, de ilyen kicsi kijelzővel mit akarnak...? :)
  • endrev #3
    Hát izé, attól még hogy néhány paramétere magasabb az iphone-énál, még nem lesz jobb. Az iphone több mint néhány paraméter.
  • zola2000 #2
    Mobil böngészőböl ott van az opera mini. Durva, hogy még GPRSel is elég gyors tud lenni, de az opera mobil 9 is jónak ígérkezik...
  • concrete #1
    a blackbarry egy szörnyszülött, arra van ítéltetve hogy kihaljon, ez már csak az agónia. (amúgy az ilyen cikkek, gyk csak a flame-re jók)