SG.hu

Internetes sportfogadást indított a Szerencsejáték Zrt.

Tippmax néven új, kizárólag interneten és sms-ben játszható sportfogadási játékot indított ma a Szerencsejáték Zrt. A Tippmixben eddig nem szereplő fogadási típusokat is felvonultató játék a külföldi fogadóirodák nyereményszorzóival versenyképes oddsokat és biztonságos online fogadást ígér.

A cég közleménye szerint a Tippmax azok számára kínál a korábbiaknál még színesebb, változatosabb fogadási lehetőségeket, akik nem csak egy-egy kiemelt fogadási eseményre, hanem annak részleteire, mozzanataira, egyéb történéseire szeretnének fogadni. Ezek közé tartoznak például a labdarúgó mérkőzéseknél a gólszerző személyére, sárgalapok számára, kosárlabdánál a két csapat által összességében elért kosarak számára vonatkozó fogadások. A Tippmax bevezetésével a Szerencsejáték Zrt. olyan eseményekre, például tenisztornák mérkőzéseire is fogadási lehetőséget kínál, melyekkel eddig a gyorsan zajló események miatt a Tippmix nem minden esetben tudott lépést tartani.

A Tippmaxon az átlagosnál magasabb nyereményszorzókra lehet számítani, a kötés előírások pedig a jelenleginél kedvezőbbek lesznek a fogadók számára. Míg a Tippmixen a játékosok eddig általában heti két fogadási ajánlat 200-200 eseményéből választhattak, a Tippmax akár napi 255 fogadási eseményt kínál. A Tippmax egyik legnagyobb előnye a külföldi online fogadóirodákkal szemben, hogy a Szerencsejáték Zrt. magyar, állami tulajdonú vállalatként garantálja a fogadók biztonságát, a nyeremények teljes kifizetését.

"Az online fogadáshoz olyan érzékeny adatokra is szükség van, mint a bankkártya, illetve bankszámlaszám. A játékosok jelentős részét visszatartotta az internetes fogadástól, hogy a piacon eddig jelenlévő irodák jogi helyzete rendezetlen - mondta el Székely Gábor, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója. "A Tippmax mögött a Szerencsejáték Zrt. évtizedes játékszervezői tapasztalata áll. Ahogy a Tippmax szlogenje is mutatja, a fogadók "itthon játszanak". Biztonságban érezhetik magukat, és arra koncentrálhatnak, ami valóban fontos: a játék örömére."

A játékra a www.szerencsejatek.hu oldalon lehet regisztrálni. Már regisztrált játékosaink ugyanúgy érhetik el a Tippmax játék kínálatát, mint a Tippmixét. A fogadáshoz banki átutalással, bankkártyával, mobil telefonos univerzális vagy m-com-os egyenlegről való feltöltéssel vagy a bármely lottózóban kapható Szerencsekártyával lehet feltölteni a belső egyenleget. A nyereményeket - minden esetben nettó összegek, melyeket semmilyen további adó és levonás nem terhel - a Szerencsejáték Zrt. a játékos belső egyenlegén tartja nyilván, és azokat a játékos kérésére, a játékos által megadott bankszámlára utalja át. A Tippmax fejlesztése és elindítása 200 millió forintba került.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • billxxx #1
    ötös sincs a lotton ha játszol csak is vesztes lehetsz,ők a nyertesek