Alex

Samsung D780 - két SIM kártyával

Mialatt a telefon tulajdonosa az egyik telefonszámát használja, a másik telefonszámán keresztül is fogadhat hívást.

A dél-koreai gyártó bejelentette az új Samsung D780-at, legújabb Dual SIM kártyás telefonját. A Samsung D780 a D880 utódja, mely az első Samsung által gyártott Dual SIM kártyás GSM készülék volt. Míg a D880 egy luxus kivitelben készült csúszka mobil volt, a D780 a minimál design kifinomult ismertetőjegyeit viseli magán. A készülék sötét ezüst és tükör fényű ezüst színekben pompázik.


A készülék két mobiltelefont egyesít magában, így biztosan mindig elérhetőek leszünk. A D780-at használata során nem kell ki-be kapcsolni, a kártyák egyszerre használhatóak. A cég közleménye szerint tökéletes választás lehet üzletembereknek és professzionális felhasználóknak.

A telefon 2 megapixeles kamerával, 2.1" collos, 256 ezer szín megjelenítésére képes 320×240 pixeles TFT kijelzővel és az FM rádióval rendelkezik, lejátszója ismeri az MP3 és a WMA formátumot is. Akkumulátora az erős használathoz méretezett, 1200 mAh-es, más eszközökhöz kapcsolódni pedig Bluetooth-on vagy a 2.0-ás USB porton át tud. Memóriája micro SD kártyával 2 GB-ig bővíthető.


A Samsung D780 először május folyamán Oroszországban lesz elérhető, majd ezt követően Délkelet-Ázsiában, Európában és a Közép-Keleten is megjelenik. A cég árat egyelőre nem közölt, de az várhatóan 300 euró alatt lesz. A gyártó ígérete szerint még idén további Dual SIM kártyás készüléket dob majd piacra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • onimusha #14
    nemrossz dolog, ha céges/magán telcsit egybe meg lehet oldani
  • ihateworkdays #13
    Sztem meg az lehet az előnye, hogy van két SIM-ed, a telefonkönyved meg a telódban van, és akkor mindkét kártyádról ugyanazt a listát látod. Nem kell mindig "szinkronizálni" a két telefonban levő számokat egymáshoz.
  • passatgt #12
    arról beszéltem, nem olyan szar annak a minősége mint ahogy sokan gondolják, egyedül a szoftver egy fos rajta:)
  • endrúdí #11
    :D Ki fogja adni valamelyik szolgáltató KÁRTYAFÜGGŐként? :D
  • Scamp #10
    Egy ismerősöm ezt úgy oldotta meg hogy vett két totál egyforma relatíve vékony telót és egymásnak háttal összegumizta XD nem túl dizájnos de célnak megfelel...
    Amúgy ötletes készülék...Létezik egy asszem kínai gyártó a CECT, ők is ilyen telókat csinálnak de gondolom mérföldekkel más minőségben.
  • passatgt #9
    kb 2 éve van 2 simkártyás teló kínai másoltban, ami tud kezelni 2 simát, bár csak úgy, hogy átváltja szoftver másik sim-re

    annyira nem újdonság, spanyolviaszt feltalálták
  • Facek #8
    olyan a hír mintha most találták volna fel.
    Nekem már egy fél éve 2simes telóm van
  • Tinman #7
    "csak 1 kártyacsere"

    Mindenki tudja, hogy naponta kikapni/betenni a sim kártyát gyorsan a telefon végéhez vezet. Akksi kilazul, hátlap lepotyog, nem rulz.
  • ChaosTeam #6
    Ezt most is megteheted, ha van 2 Sim kártyád csak 1 kártyacsere este illetve reggel és ugyan úgy tudsz az épp akciós kártyával beszélni :)

    Ez a telefon nekem is jóljönne, mivel 2 telefont használok most is - kényszerből, hogy mind2 számomon elérhető legyek bármikor, ez sokat segítene rajtam :)
  • Cat #5
    A szolgáltatók nem örülnek az ilyeneknek, növelné köztük a versenyt. Pl. kapásból vennék én is még egy prepaid kártyát, és az egyikkel este, a másikkal napközben telefonálnék, mindig amelyikkel akciós a tarifa.