Alex

CeBIT: Samsung G400

Kettős érintőképernyős kagylótelefont mutatott be a Samsung, mely dizájnjában és tudásban is a cég zászlóshajójának számító Soult követi.

Hasonlóan a Soulhoz, a Samsung G400 merőben új grafikai felhasználói felülettel készült, amely három különböző választási lehetőséget kínál a felhasználók számára. Segítségével a felhasználók hangulatuk szerint állíthatják be a kijelzőt attól függően, hogy éppen milyen kedvük van. A kijelző különféle opciókkal, mint például háttérképekkel, betűtípusokkal és színekkel, testre szabható.


A belső, 262 ezer szín megjelenítésére képes 2,2 collos TFT LCD mellett a telefonnak van egy ugyanolyan külső, teljes érintőképernyős kijelzője is. Ezen a multimédiás alkalmazásokat lehet működtetni anélkül, hogy kinyitnánk a készüléket. Használatát rezgéssel könnyíti meg, és beállíthatjuk rajta az FM rádió sávját, zenét játszhatunk le, fényképezhetünk vagy fotókat nézegethetünk általa. A telefon centrikus eszközöket a belső kijelzőről érhetjük el. Amikor a telefon bekapcsolt állapotban van, választhatunk, hogy mi jelenjen meg a külső kijelzőn: háttérkép, digitális/analóg óra vagy a naptár. Ezek mellett az SMS/MMS jelentések, ébresztési funkció vagy az emlékeztetők tekinthetők meg közvetlenül a nagy külső kijelzőn.
A telefon képstabilizált kamerájának felbontása 5 megapixel, és ismeri a ma divatos automatikus csodákat, mint az arcfelismerés. Internetezni a 7,2 megabites elméleti sávszélességet nyújtó HSDPA kapcsolaton át lehet. A böngésző segítségével azonnal megoszthatjuk képeinket, videóinkat, amelyeket a telefonnal rögzítettünk. Egy másodlagos kamera segítségével a videótelefonálás is lehetséges. Memóriája micro SD kártyával bővíthető, és Bluetooth vagy USB 2.0 kapcsolaton át másolhatunk rá adatokat a számítógépünkről. A telefon júniustól lesz elérhető Európa szerte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • sanner011 #9
  Azért ezt így nem mondanám, talán hogy minden gyártónál megvan a szar, és a jó is.. csak az árak alakulnak máshogy. X)
 • raingun #8
  Hát ez nagyon baró ahogy előtérbe mosolyog a csaj, hátul meg nyomja a pánikot (vagy akármit)a másik :D
 • Su0my #7
  hát pedig nokiánál ócskább telefon alig van.. na jó, Sony-Ericsson, alcatel
 • Me Ga #6
  Soha ne vegyél Samsungot...
  Műsfél éve elkövettem azt a hibát, hogy az addig bevált Nokia helyett egy Samsung SGH-X700-at vettem. Többen ajánlották, hogy ilyen jó, olyan jó, olcsóbb is mint a Nokia... én meg bedőltem.
  Másfél év alattt 2x volt szervizben, hetekig szarakodtak vele, most is ugyanolyan szar, mint amikor megvettem.Már csak fél év, lejár a hűség, és újra Nokia.
  CSAK Nokia!
 • Zocsi #5
  <OFF>
  Nekem azért jönnek be, mert eddig csak a hagyományos "choclate-bar" jellegű telóim voltak. Most valami mást akarok venni... A samsung meg szimpi, mert elég okosak a telefonjaik ás van bennük egy kis desing is - szerencsére nem szállnak el úgy, mint az LG-s desingerek. Samsungéknál tudnak újítani, meg mertnek is... De bizonytalan vagyok...
  </OFF>
 • YMan #4
  Zocsi: az új samsungok meglepően jók, én is féltem tőlük, de póttelefonnak vettem egy olcsóbbat mit veszthetek alapon...


  hát... ha egy gagyinak szánt telefon ilyen minőségü mint ez, akkor bátran fogok merni kipróbálni drágábbat is.
 • Zocsi #3
  Amúgy a csaja háttérben mit vállal?
 • Zocsi #2
  Szép. Gondolom nem lesz occsó... Nekem nagyon tetszenek a samsung mobilok, de valamiért tartok tőlük. Kicsit összeharácsoltnak tűnnek nekem. Hiáynzik egy hajszálnyi valami belőlük, hogy iylet vegyek... Addig meg marad a kissé konzervatív nokia.
 • Brainpumper #1
  Egyszerűen nem tud már olyat mutatni egy telefon hogy le akarjam cserélni a 3 éves SonyEriccson K750i-met