SG.hu

Előretörnek a mobilos helyalapú szolgáltatások

Az Ericsson új hosztolási szolgáltatásokat kínál a menedzselt szolgáltatások további bővítése érdekében.

Az Ericsson bejelentette a menedzselt szolgáltatások hosztolási kínálatának bővítését, amely keretében három új szolgáltatással bővült a választék. Ezek a Me-On-TV, a hosztolt helyalapú szolgáltatások (Hosted Location Based Services) és a hosztolt mobilhirdetés (Hosted Mobile Advertising). Az Ericsson teljes körű felelősséget vállal a szolgáltatások integrációjáért, azok non-stop működtetéséért és karbantartásáért, ami lehetővé teszi a hálózatüzemeltetők számára, hogy a fő tevékenységükre koncentráljanak.

A Me-On-TV egy olyan szolgáltatás, amely médiával foglalkozó vállalatokat támogat, köztük műsorszóró és -készítő vállalatokat, valamint weboldalakat, kihasználva a felhasználók azon kívánságát, hogy részt vegyenek, valamint megosszák tapasztalataikat. A Me-On-TV lehetővé teszi az interaktív TV-műsorokat és az új, felhasználók által generált tartalmú szolgáltatásokat azáltal, hogy az állampolgárokból kikerülő riporterek pusztán egy videó funkcióval ellátott mobiltelefon segítségével részt vehetnek multimédiás programok létrehozásában.

A hosztolt mobilhirdetés (Hosted Mobile Advertising) szolgáltatás médiavállalatokat és hálózatüzemeltetőket céloz meg, új mobilcsatornákat kínálva a média számára, hogy hirdetéseiket széles célcsoportokhoz jutathassák el SMS-en, MMS-en vagy még fejlettebb hirdetéseken keresztül. A hosztolt mobilhirdetés szolgáltatás kiegészítő bevételi forrást is jelent a hálózatüzemeltetők számára, és kulcsfontosságú csatornát biztosít számukra a jövőbeni hirdetésekhez.

Az Ericsson hosztolt helyalapú szolgáltatásai (Hosted Location Based Services) a fogyasztói és vállalati szegmenst megcélzó helyalapú alkalmazások választékát kínálja a hálózatüzemeltetők számára. A Local Search, a Family Finder és a Friend Finder alkalmazások a mobilkészülékek fogyasztóinak azon igényeit célozzák meg, hogy azonnal megtaláljanak egy adott helyet vagy embert. A Workforce Management szolgáltatás, a vállalati szegmens részére kínált nyomon követési és munkaerő-kezelési eszköz az erőforrások felhasználásának optimalizálásával segít a vállalatoknak a hatékonyságuk növelésében.

"A hosztolási üzleti modell az Ericsson azon képességére épül, hogy támogatni tudja a hálózatüzemeltetőket új és vonzó végfelhasználói szolgáltatások gyors piaci bevezetésében" - nyilatkozta Jan Frykhammar, az Ericsson globális szolgáltatásokért felelős üzleti egységének vezető alelnöke és vezetője. "A számos új és izgalmas hosztolt szolgáltatás bevezetésével az Ericsson megerősíti kínálatát, és tovább hangsúlyozza a hosztolás terén betöltött első számú partneri pozícióját."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!