MTI

Az interneten is kampányol újjáválasztásáért a szerb elnök

Két hete indította be internetes honlapját az újjáválasztásáért küzdő Boris Tadic szerb államfő, s már több mint 600, véleményét magánügyekben is kikérő látogatója volt.

A hagyományos értékeket és harcmodort előnyben részesítő szerbiai politikai színtéren újításnak számító megoldással előálló elnököt elsősorban Koszovó jövőjéről kérdezték világhálós vendégei. A www.boristadic.org honlap "Kérdezzék az elnököt!" részébe bejelentkezőket azonban nemcsak a függetlenedni akaró dél-szerbiai tartomány sorsával kapcsolatos lehetőségek érdeklik. Van, aki egész egyszerűen csak ki akarja önteni a lelkét, elmondani a mindennapjait megkeserítő személyes problémáit, míg más, gyakorlatiasabb szemléletű emberek pénzt, munkalehetőséget, bírósági perben való közbenjárást kérnek az elnöktől. Akadnak aztán olyan "politikával beoltott" internetezők is, akik a nehézkesen működő belgrádi kormánykoalíción belüli viszonyok, s Szerbia EU-integrációja felől kérdezik Boris Tadicot.

A honlapot - mint gondozója, Vesna Marjanovic újságíróknak elmondta - azért hozták létre, hogy erősítsék a Boris Tadicról mint "modern, a haladás iránt elkötelezett politikusról" szóló képet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!