MTI

Költözni készül a Gyurcsány-blog

Hamarosan a Baja Ferenchez köthető kapcsolat.hu oldalra költözhet át Gyurcsány Ferenc internetes naplója. Egyesek szerint újszerű szocialista médiahasználatról van szó, mások gesztuspolitizálásról beszélnek. Ha a blog költözik, az Amőba végleg elbukott - írta csütörtöki számában a Népszabadság.

Nem kizárt, hogy hamarosan átköltöztetik Gyurcsány Ferenc pártelnök-miniszterelnök internetes naplóját az amoba.hu oldalról a szocialista közösségépítő portálra, amely a kapcsolat.hu webcímen érhető el. A Népszabadság értesülését több, egymástól független forrás is megerősítette, - írta a lap - hivatalosan azonban egyelőre nem nyilatkoznak. A Népszabadság egyik forrása szerint ha Gyurcsány valóban átemeli a blogot, akkor ez "egyfajta gesztus a Baja köré most szerveződő erőcsoport felé is".

Mint a cikk megjegyzi, valószínű, hogy a blog esetleges áthelyezésének oka egyszerűen az amoba.hu mélyrepülésében keresendő, rámutatva, az bizonyos, hogy ha a kormányfő webnaplóját elviszik az Amőba (Alapítvány a Modern Baloldalért) honlapjáról, az a portál végét is jelenti.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • zola2000 #8
  Á az a Böszme nem ér annyit. Sőt még örülne is neki, hogy eggyel kevesebb a jobboldali szavazó.
 • Jack Bauer ahős #7
  És ha nem mond le, akkor tiltakozásul gyújtsd fel magad a parlament előtt. Viszek szalonnát.
 • zola2000 #6
  Kúrcsány Böszme Ferenc AZONNAL monnyon LE!!!
 • Hirvaer #5
  engem.
 • zola2000 #4
  Erről annyit, hogy a zsidókkal nekem nincs bajom, csak a cionizmussal van. Ja engem érdekelne a politika az sgn, kár hogy nincs egy politika fórum (mondjuk ott szabad, mindenhol máshol tilos maradna.)
 • lpmaskmancick #3
  kit érdekel a politika itt az sg-n?
 • szombi #2
  QRCSÁNY IS ELKÖLTÖZHETNE A MEH-BŐL SZIBÉRIÁBA...
  (nem auschwitz-ba, mert az antiszemita kijelentés volna, és én zsidó vagyok)
 • zola2000 #1
  Ha elköltözik, akkor sem lesz senki kíváncsi arra a bösz... (most majdnem csúnyát írtam, még jó hogy nem szabad politizálni az sgn XD)