MTI

Internetes szerencsejátékok itthon

Az Eastron Kereskedelmi és Fejlesztő Ügynökség Kft. szakmai szoftverfejlesztő cég nyerte a Szerencsejáték Zrt. által kiírt Internetes Játék Rendszer megvalósítására kiírt tendert, a rendszer piaci értéke nettó 400 millió forint - hozta nyilvánosságra Peredi János, a cég ügyvezető igazgatója.

Az Eastron közleményében ismertette: a tenderen nemzetközi cégek, illetve magyarországi multinacionális vállalatok is részt vettek. Az Eastron több külföldi informatikai gyártónak is partnere, képviselője Magyarországon, például, az Advantys-nek és a Hirschmann-nak. Peredi János hangsúlyozta, hogy "a cég kiemelt partnere a Microsoftnak és ennek a projektnek a megvalósításában is jelentős mértékben közreműködik a Microsoft Magyarország Kft."

Az Eastron saját termékeivel például az ETiQ ügyfélirányító megoldással és az EastroNet Bank elektronikus banki rendszerrel is jelen van a hazai és külföldi piacokon - olvasható a közleményben. A magyar magánszemélyek tulajdonában lévő Eastron 400 millió forint bevételt könyvel el az idén, a tavalyi 350 millió forint után - mondta Peredi János. Hozzátette, hogy a következő évben már több mint 450 millió forintos bevételre számítanak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #1
    mi az h magyar? interneten nincs olyan h csak o a magyar..
    Parizsi szerveren, szlovakiaban bejelentett vallakozas, .com-os oldalon felrakhat magyar sportesemenyeket fogadasi celra, akar magyarul is, teljesen legalisan..
    nem ertem mire jo ez.