SG.hu

Az Oracle University Linux képzéseket indít

Az Oracle University kínálata mostantól kibővült a Linux operációs rendszerre alapuló mesterkurzusokkal.

Az Oracle új kurzusai nemcsak a Linux operációs rendszerre alapulnak, hanem a tananyag a Linux rendszeren Oracle Database adatbázist futtató adatbázis- és rendszergazdákat is megcélozza. A tanfolyamot elvégző szakemberek a megszerzett Linux-ismereteikről és az Oracle Database adatbázis-kezelőben való jártasságukról az Oracle Certification szakminősítési program új okleveleit kapják kézhez.

"Az Oracle régóta elkötelezett támogatója a Linuxnak, így nem meglepő, hogy az Oracle University Linux-tanfolyamokkal bővíti világszínvonalú képzési kínálatát." - nyilatkozta Gere István, az Oracle Hungary oktatási igazgatója, majd hozzátette: "Az új program jól illeszkedik az eddigi képzési koncepcióhoz, így Magyarországon is elindulnak a tanfolyamok 2008. januártól kezdődően."

Az Oracle 1998 óta elkötelezett támogatója a Linux operációs rendszernek: ekkor jelent meg az első Linux alapú kereskedelmi adatbázis. Napjainkra az Oracle 82,6%-os részesedésével piacvezetővé vált a Linux alapú adatbázisok terén. A Linux alapú Oracle Applications és az Oracle Fusion Middleware sikere mellett fontos, hogy az Oracle átfogó támogatást biztosít a teljes Linuxos szoftverkínálatához.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!