Alex

F700: Felsőkategóriás Samsung remek

A Samsung bejelentette az SGH-F700-as mobiltelefonját, amelyet a Vodafone-nal közösen fejlesztettek ki az európai piac számára.

A készülék 3,6 Mbps átviteli sebességre képes a Vodafone 3G szélessávú (HSPDA) hálózatán, amely lehetővé teszi a felhasználóknak a gyorsabb szörfölést a világhálón, valamint a gyorsabb zeneletöltést is. A prediktív érintőképernyős technológiájának köszönhetően a felhasználónak szabad navigációra lesz lehetősége a programok és a menük között.


"Büszkék vagyunk, hogy bemutathatjuk ezt az új és innovatív készüléket. Nem csak a legújabb technológiákat vettük figyelembe a készülék tervezésekor, hanem a használhatósági tényezőket is, hogy ezzel is növeljük a felhasználók multimédiás élményeit." - mondta Geesung Choi a Samsung telekommunikációs üzletágának igazgatója. "Ez a multimédiás felhasználásra tervezett telefon azoknak az embereknek ajánljuk, akik szeretnének kitűnni a tömegből egyedi, fejlett funkciókkal ellátott és világklasszis kinézetű készülékükkel."

A cég közleménye szerint a F700-at a legkönnyebben használható multimédiás telefon elnyerőjének szánták, ennek okán teljes érintőképernyővel, másrészt QWERTY billentyűzettel rendelkezik. A tartalmakat egy 3,2" colos képernyőn böngészhetjük, melynek felbontása 240x432 pixel, és 265 ezer színt tud megjeleníteni. Az autofókuszos 3 mega-pixeles kamera és a 2,6 Mbps-os HSPDA képesség megkönnyíti a videónézést, a zenehallgatást, illetve lehetőséget ad kiváló minőségű fotók készítésére, villámgyors szörfölésre az interneten, vagy a leveleink elolvasására és megválaszolására miközben úton vagyunk. A kicsúsztatható QWERTY billentyűzet segítségével könnyebbé válik a mobil levelezés és egyéb szöveges üzenetküldő alkalmazások elérése.


Az F700 új felhasználói interfészt kapott: a cég egy teljesen új, érintésre működő LCD technológiát vezetett be a készüléken és minden rajta lévő programban. A felhasználói felület a "Croix" elnevezést kapta, ami franciául annyit jelent: kereszt. Ez nagyban megkönnyíti a használhatóságot főleg olyan esetekben, mint a beviteli lehetőségek változtatásai, alapvető navigálási funkciók, tartalom hozzáférés valamint a feladatok lefuttatása. A készülék az MPEG4/H.263/H.264/ MP3/AAC(+)/eAAC+ szabványokat ismeri, és képes teljes HTML böngészésre. Az anyagok áttöltését számítógépünkről Bluetooth 2.0 vagy USB kapcsolaton át tehetjük meg, melyet az F700-as microSD memóriakártyán tárol. A készülék mérete 112 x 56 x 16.mm, és november elején lesz kapható a boltokban Európa szerte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)