Berta Sándor

Zenei mobil a Samsungtól

A dél-koreai gyártó legújabb készülékéről azonnal látszik, hogy elsősorban a zene- és a multimédia rajongók számára alkották meg.

A Samsung SGH-F200 beépített MP3-lejátszóval, ultrarövidhullámú rádióval, 2.0-ás USB- és Bluetooth-porttal büszkélkedhet, így le sem tagadhatná, hogy a fő funkciója a zeneszámok lejátszása. Szintén ezt támasztja alá, hogy a zenelejátszó program támogatja az MP3 mellett az AAC, az AAC+, az e-AAC+ és a Windows Media Audio (WMA) formátumokat. A zenei anyagokat a Bluetooth-porton másolhatjuk át rá, és a sztereó fejhallgató segítségével hallgathatjuk meg.


A színes TFT-kijelző felbontása mindössze 128 x 220 képpont és egyszere legfeljebb 262 144 szín megjelenítésére képes. A készülékben van naptárfunkció, készíthető feladatlista és rögzíthetők akár rövidebb hangfájlok, -emlékeztetők és -jegyzetek is. A naptárban összesen 300, az emlékeztető-jegyzet részben 100, míg a telefonkönyvben legfeljebb 1000 bejegyzést lehet eltárolni. A szoftverkörítést a beépített WAP-böngésző teszi teljessé. Emellett természetesen küldhetünk és fogadhatunk SMS-eket, MMS-eket és EMS-eket.


A Samsung az új modellhez a sztereó fejhallgatón kívül mellékel egy 512 megabájtos MicroSD memóriakártyát, de a kártyahely ennél nagyobb tárolókapacitású adattárolót is képes befogadni. A készülék támogatja a GPRS- és az EDGE-technológiákat és egyaránt használható a 900, az 1800, valamint az 1900 MHz-es GSM-hálózatokban. A mobiltelefon mérete 90 x 33 x 20 mm, súlya 76 gramm, a maximális beszélgetési idő 5 óra, míg a készenléti idő legfeljebb 10 nap. A Samsung SGH-F200 bevezető ára 219 euró lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • onimusha #6
    nekem egy sony w810i van, 4GB-s kártyával, majd ha az nagyon nem lesz elég akkor csere addig meg tuti marad, jópofik ezek az új design zene mobilok de megnézem mennyire tartósak, hát én nem 1x ejtettem le az enyémet, 2-3x meg repült is és elég jól birja :), ez a samsung ilyen tipikus plázacica(brainless) telefon, kis rózsaszin ridikülbe való, másik kézbe meg csivava :D
  • bwoay #5
    itt legalább megmutatkozik, ki mennyire figyelt.
    felső kép:
    Samsung X830, egy 2006 szeptemberében bejelentett, mára kifutó típus,
    gombok 2 sorban, kör alakú navigációs kezelőszerv.
    alsó kép(ek):
    Samsung F200, júniusban bejelentve, gombok 3 sorban,
    négyzet alakú navigációs kezelőszerv
  • Gerygrey #4
    Nekem is az ultragagyi kifejezés volt az első ami eszembe jutott :)
  • Picizöldfül #3
    ULTRAGAGYI ez a teló.amugy iet már csinált asszem a nokia is,de naon gáz lett az egész divatszarság,használhatatlan,drága,és szar,a samsungnak ennél 1000xer job zene teloi vannak. de ez a mostani samsungtól is cink
  • Csaba42 #2
    Kicsit sem nagy kihúzva a mobil, LOL. :|

    #1: én meg Sony Ericsson párti vagyok. De ha lesz olyan mobil, amely olcsóbb lesz, és többet tud, mint egy hasonló kategóriás Sony (na, és legalább annyira megbízható működésben), akkor nem álltalok más ternéket venni.
  • Cactus #1
    Teljesen jó, csak én Nokia párti vagyok :)