SG.hu

Megfigyelőkamerák megapixeles felbontással

Az Axis a megapixel-portfóliót erősítette meg az AXIS 211M és AXIS 216 MFD/MFD-V dome kamerákkal, melyek háromszor jobb felbontást kínálnak egy analóg CCTV kamerához képest.

A cég közleménye szerint a megapixeles felbontás kivételes képminőséget eredményez, ami az egyik legnagyobb előnye a hálózati videónak, és amit az analóg DVR alapú rendszerek nem tesznek lehetővé. Megkönnyítik, hogy egy teljes áruházat, bankot, irodát, iskolát vagy repülőteret holt terek nélkül megfigyelhessünk, vagy könnyen azonosítsunk egyéneket, rendszámokat az élesebb kép segítségével.


"A megapixeles szenzorok progresszív szkennelési technológiát alkalmaznak, amely a hagyományos analóg CCTV kamerákhoz viszonyítva drasztikusan csökkenti a mozgóképeken jelentkező életlenséget. A kamerák másik különlegessége a Power over Ethernet (PoE) támogatás, amely lehetővé teszi, hogy a kamerát Ethernet kábelen keresztül lássuk el energiával, valamint a kétirányú audioszolgáltatás - ezáltal hallhatjuk és kommunikálhatunk is a kamera közelében tartózkodókkal." - mondta Bata Miklós, az Aspectis Kft. ügyvezető igazgatója, az Axis magyarországi disztribútora.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Acheron #2
    Egyet értek.De ez szrintem még jóval odébb van.
  • quentit #1
    Na, ilyen kellene a közterütetekre is, nem azok a használhatatlan vackok amik most vannak. Ha megtámadnának ki se lehetne venni a kiemelkedően rossz minőségre optimalizált kamerákon...

    Volt ilyenekre példa nem egyszer, bár nem velem fordult elő.. Kopp kopp