Berta Sándor

Samsung SGH-D840: ezüstös elegancia

A dél-koreai vállalat legújabb mobiltelefonját modern dizájn, ezüst vagy fekete szín és nagy funkciógazdagság jellemzi. A készülék a hétköznapokban használható igazi mindenesnek tűnik.

Az már elsőre szembetűnik, hogy a cég dizájnerei megpróbáltak kitenni magukért és igyekeztek elegáns megjelenést kölcsönözni a telefonnak. Az egész készülék külalakját meghatározzák a fémes krómszerű és a mattabb ezüst színek. Az új modell 2 megapixeles kamerával, egy OMA digitális másolásvédelmet támogató MP3-lejátszóval, sztereó audio streaming-funkcióval rendelkező Bluetooth-porttal és egy microSD memóriakártya-bővítőhellyel büszkélkedhet.

A 2,12 colos kijelző maximális felbontása 240 x 320 képpont, és legfeljebb 262 144 szín megjelenítésére képes. Az eszközt ellátták TV-kimenettel is, így a D840 kamerájával készített fotókat és videókat nagy méretben, televíziónk képernyőjén is megtekinthetjük.


Az MP3-lejátszó támogatja az MP3, AAC, AAC+, e-AAC+, WMA formátumokat és az OMA digitális másolásvédelmet, míg a Picsel Viewer nevű szoftverrel az Office és a PDF dokumentumokat egyaránt megnyithatjuk. Ezenkívül érdekesség, hogy amennyiben ellopnánk a készülékünket, akkor használhatjuk az uTrack nevű funkciót a megtalálására.

Az integrált memória tárolókapacitása 80 megabájt, de ezt bővíthetjük. A telefon támogatja a 900, 1800 és 1900 MHz-es GSM-hálózatokat. Súlya 100 gramm, méretei pedig 99 x 51 x 11,9 mm. A 700 mAh-es akkumulátor gyári adat szerint legfeljebb 3 óra beszélgetési időt és 202 óra készenléti időt tesz lehetővé. A Samsung SGH-D840 ajánlott fogyasztói ára 369 euró.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ldavid #3
    :DD
  • Wittao #2
    Jó, hogy ezüstös eleganciáról beszélünk, miközben be van téve két fekete modell... vagy az a díszléc adja az ezüstös eleganciát? :) :)
  • Gerygrey #1
    Nem drága ez egy csöppet? Ennyiért már majdnem kijön egy Mio A701, ez pedig csak egy telefon, még csak nem is okosteló...