SG.hu

Ötéves az Electro World

Terjeszkedési tervek és születésnapi kedvezmények az Electro Worldnél, az áruházlánc jövőre a 20 százalékos piaci részesedés elérését tervezi.

Ötévesek lettünk! - hirdeti az Electro World, amely 2002 februárjában nyitotta meg első magyarországi áruházát Budaörsön. Az elmúlt öt év során hálózattá bővült a vállalat, melynek éves forgalma ma már meghaladja a 21 milliárd forintot. A már megszokott ajánlatokon túl a születésnap alkalmából két héten keresztül akciókkal várja a vásárlókat az Electro World.

A Dixons cégcsoport magyarországi leányvállalata elmúlt öt évét a fokozatos terjeszkedés jellemzi. A budaörsi áruház megnyitása után 2002 novemberében Soroksáron a második, 2003 áprilisában Budakalászon a harmadik üzlet nyitotta meg kapuit. 2004 márciusában kezdte meg működését az első vidéki áruház Pécsett és ezt követően júniusban, Debrecenben is létesült Electro World üzlet. 2005 októberében megnyílt a hatodik áruház Dunakeszin, és tavaly a Camponában, az első bevásárlóközpontban megnyitott üzlettel az áruházlánc üzleteinek alapterülete több mint 30 ezer négyzetméterre nőtt. Az Electro World már internetes áruházzal is rendelkezik.

A tavaly nyáron kinevezett új menedzsment hosszú távú célja, hogy 2008 év végéig áruházaink számát tízre és piaci részesedését 20 százalékra növelje. Alm Attila, az Electro World Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: "A jövő a technikai fejlődésé, ennek jegyében egyre gyorsabban jutnak el hozzánk a legújabb termékek. Az Electro World szakemberei továbbra is azon dolgoznak, hogy a magyar vásárlók a legmodernebb márkás termékekhez a lehető legkedvezőbb áron jussanak hozzá."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • HJPOWER #5
    Amilyen gecik a szállítóik csodálom. Fu*k Electra Blőd!
  • AranyKéz #4
    Szerintem inkább egész Németország került orosz befolyás alá, csak titkolják.
  • GYUFo #3
    hát ebben a holdas dologban azért nem lennék olyan biztos :)
  • avman #2
    én kivehető ajtós ndk turmixgépet akartam venni... ti tudtátok, h nincs is már ndk??? meg ember járt a holdon... h mik vannak...
  • GYUFo #1
    Fél éve imádom az összes áruházat, venni szerettem volna Debrecenben az mp3 playeremhez új fülhallgatót, de nekem hatalmas igényem volt, és olyat szerettem volna ami nyakba akasztható. De egyetlen egyet sem kaptam sehol sem, voltam Electro World, Media Markt, Tesco, Electropont, Eelctro plus, és az Euronics áruházaiban is, de semmi. A Tescoba az egyik műszakis javasolta nézem meg a Coraban, ott van nagy választék, igaza volt, végül ott vettem, igaz nem nyakbaaksztóst - olyan ott se volt, de volt sima 1000 forintos Philips. Háromszor utaztam körbe a várost, gratula a multiknak... az árverseny mellett jó lenne termékbővítés is srácok! szánalom