SG.hu

A Dell a vezetők között a "Magic Quadrant" táblázatban

A Gartner a Dell-t 2006 második félévét összesítő, középkategóriás nagyvállalati lemeztömbök "Magic Quadrant" táblázatában a vezetők (Leaders Quadrant) közé sorolta.

"Az ügyfelek felismerik a rendkívüli értéket, amikor Dell adattároló megoldásokat választanak" - mondta Paul Kaeley, Dell EMEA adattároló osztályának vezetője. A cég megoldásorientált szemléletmódot követ adattároló rendszerei tervezése és szállítása során. A rendszereket a gyár által beállított SAN alkatrészekkel szállítják, beleértve a szerver oldali interfész kártyákat és a Dell/EMC szoftvert, amely leegyszerűsíti a telepítést, ezáltal időt takarít meg az ügyfelek részére.

A Gartner meghatározása szerint a középkategóriás lemeztömbök olyan, külső vezérlő alapú független lemezekből álló redundáns tömbök (RAID), amelyek kettős vezérlést vagy fürtös felépítést használnak, támogatják az Unix, Linux, WindowsTM és NetWare környezetet, nem rendelkeznek mainframe-támogatással, átlagos áruk pedig több mint 24 999 dollár.

A Gartner szerint "a középkategóriás nagyvállalati lemeztömbök forgalmazói között vezető (Leaders Quadrant) vállalatnak megvan az a piaci részesedése, megbízhatósága, valamint marketing és eladási képessége, mely szükséges az új technológiák átvételére. A piaci szükségletek megértését szemlélteti, hogy újító szellemű és gondolatvezető, jól tagolt tervei vannak arra nézve, hogy az ügyfelek és lehetséges vevők megtervezhessék adattároló infrastruktúrájukat és stratégiájukat."

A kutatócég "végrehajtási képesség" értékelési kritériuma a következőket tartalmazza: a forgalmazó terméke, ,a szolgáltatások, átfogó megvalósíthatóság, piaci érzékenység, forgalomteljesítés, árképzés és ügyfél tapasztalatok. Az "előrelátás teljessége" kritérium értékeli a piaci megértést, a marketing és eladási stratégiát, a termékstratégiát, a vállalati modellt, a beruházást és a földrajzi stratégiát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!