Napi Online

Az USA-t érdekli, hogy kit érdekel az USA

Három éven át 2,4 millió dollárt költ az USA belbiztonsági hivatala (Department of Homeland Security, DHS) arra, hogy több jelentős egyetemen szoftvereket fejlesszenek ki az Egyesült Államok iránti érdeklődés nyomon követésére.

A Cornell, a Pittsburgh Egyetem és Utah állam egyeteme egyaránt részt vesz a projektben. A program a hazai és a külföldi médiát figyelmi majd, hogy kilistázza: ki, hol, milyen az USA-t szapuló nyilatkozatokat tesz. A kutatók azt tervezik, hogy egy 2001 és 2002 között gyűjtött ilyen kijelentéseket tartalmazó adatbázison tesztelik szoftverüket. Az új programtól azt is elvárják a megrendelők, hogy automatizálja és összehangolja a világ híradásait jelenleg figyelő rendszereket - írja a New York Times.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gerbill #8
    És ha azt mondom Hajrá Irak akkor jön a titkosszolgálat és engem is megkínoznak valamelyik börtönben Atomot nekikmeg UFO inváziót
  • immovable #7
    Tehát az USA-t érdekli, hogy mit mond az ember az USA-ról, nos akkor ha sokszor leírom az USA szót egy USA-ról szóló kommentben akkor az USA hülyét kap, mert annyi USA szó szerepel majd benne, hogy ebbe még a USA is belegebed, de hát utáljuk az USA-t és kész. Ezeknek az USA-soknak üldözési mániája van. USA komplex.
  • kicsy #6
    Huh, ez vad, bennem is 84-et idéz..
  • Kornan #5
    Kit érdekel ,hogy az usat érdekli ,hogy kit érdekel az usa?Mondjuk az usat lehet,hogy érdekli,hogy kit érdekel,hogy az usat érdekli,hogy kit érdekel az usa.De minket úgysem érdekel ha az usat érdekli,hogy kit érdekel,hogy az usat érdekli,hogy kit érdekel az usa.De az usat lehet,hogy érdekli.
  • Lapaj #4
    Hát én leszarom az USA-t bazze! Ezt is feldolgozhatják bazze!
  • Neerpelt #3
    Jézusom!

    1984
  • Szekely Goree #2
    Hat aszem lefagy a kepukrol a vigyor ha meg lassak a vegeredmenyt.
  • csorfab #1
    lol ezek hülyék