SG.hu

A HP üzemelteti a Pepsi számítógépeit

A PepsiCo International a HP-ra bízta globális technológiai infrastruktúrája üzemeltetését .

Mai bejelentése szerint a HP hét éves globális szolgáltatási megállapodást írt alá a PepsiCo-val a cég PepsiCo International divízióját érintő adatközpont-üzemeltetési és infrastruktúra-konszolidációs szolgáltatások nyújtására. A HP három - Mexikóban, Szingapúrban és az Egyesült Királyságban működő - adatközpontba konszolidálja a PepsiCo International technológiai infrastruktúráját. Ezek az adatközpontok az Egyesült Államokon és Kanadán kívül több mint 60 országban támogatják majd a PepsiCo operatív működését.

A fejlesztési program nyomán a PepsiCo International olyan szabványos adattárolási és szerverarchitektúrához jut, amelyre támaszkodva bővítheti képességeit az alkalmazás-felügyelet, a hálózatbiztonság, a katasztrófa-elhárítás, az eszközgazdálkodás és az üzemeltetés-támogatás területén. A HP különféle tárolók, szerverek, eszközök és szoftverek felhasználásával alakítja ki a PepsiCo International új adatközpont-környezetét.

"A PepsiCo Internaitonallel szorosan együttműködve építjük ki a cég alkalmazkodókészségét fokozó, új IT-környezetet" - nyilatkozta John E. Evers Jr., a HP Americas üzemeltetési szolgáltatásokért felelős alelnöke és ügyvezető igazgatója. "A szerverkörnyezet szabványosítása és optimalizálása révén a PepsiCo International rugalmasabban tudja követni a változó üzleti szükségleteket és így a világon mindenütt színvonalasabb kiszolgálásban részesítheti ügyfeleit."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!