MTI

Kiállítás a szórakoztató elektronika közeljövőjéről

A legújabb képrögzítő eszközöket, navigációs rendszereket, hi-fi berendezéseket és más szórakoztatóelektronikai újdonságokat ismerhetnek meg a látogatók a pénteken kezdődött Közeljövő Kiállításon Budapesten, a Media Markt Pólus Centerben.

A rendezvény megnyitóján pénteken Budapesten elhangzott: a kiállítás képet ad arról, hogy milyen fejlődés várható a közeljövőben a szórakoztatóelektronika terén. A rendezvény sajtóanyaga szerint a kiállításon 24 standon mintegy 30 márka van jelen, a legnagyobb gyártók legújabb fejlesztésű termékei, amelyek előrevetítik az idei karácsony trendjeit, valamint a digitális technika jövőjét. A legtöbb bemutatott készülék és termék még sohasem volt látható Magyarországon, néhány közülük Közép-Kelet Európában sem.

Szánthó Balázs, a Media Markt koncepciómenedzsere kiemelte: 5 évvel ezelőtt elkezdődött a normál képcsöves televíziók lecserélése plazma-és LCD technológiájú készülékekre, a kiállításon pedig már megtekinthető a térhatású képet megjelenítő LCD televízió is, amelyet segédszemüveg nélkül lehet nézni. A technológiák egyre gyorsabban fejlődnek, a technológiaváltások között pedig egyre kisebb idő telik el - tette hozzá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!