MTI

Megjelent a CompLex Jogi Adatbankja

Megjelent a CompLex Kiadó online Jogi Adatbankja, amelyen keresztül az elektronikus jogi kiadó teljes adatbázisa hozzáférhető.

A jogtárakat, adó-, munkaügyi és idegen nyelvű szakadatbázisokat, a szakkönyvek részleteit és a szaklapok anyagait tartalmazó folyamatosan karbantartott adatbázisban az ügyfelek keresőfelület segítségével tájékozódhatnak. Az adatbázis két nagy részből, a jogi és a céginformációs bázisból tevődik össze, az előbbi egyebek között a jogszabályokat, döntéseket, magyarázatokat és iratmintákat tartalmaz.

A céginformációs adatbázis a Magyarországon bejegyzett, valamint törölt összes cég cégbíróságon nyilvántartott adatát tartalmazza. Ezen túlmenően megtalálható benne 9500 törvény és törvényerejű rendelet 1867-től, 24 000 rendelet 1949-től, és az önkormányzati rendeletei közül a fővárosi közgyűlés rendeletei 1973-tól.

Az adatbázis egyebek mellett tartalmazza az Európai Unió elsődleges és másodlagos jogforrását is, az alapítószerződéseket, a rendeleteket és irányelveket, valamint a csatlakozási szerződést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csorfab #2
    sejthetően az lesz...
  • sennatti #1
    Csak azt nem írják, hogy fizetős lesz-e, ami nem mindegy!